banner32

Avrasya Hospital’den Hataylı İş Adamlarına İftar

Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Urlu’nun öncülüğünde, Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Avrasya Hospital’den Hataylı İş Adamlarına İftar
 Avrasya Hospital’in ev sahipliğinde gerçekleşen geceye derneğin önde gelen isimlerinden; Dernek Başkanı İbrahim Güder, Prof. Dr. Ahmet Mucip Gökçen, Ulaştırma Bölge Müdürü Hamza Demirdelen, Dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi/Ahmet Yiğit Kırat

Dernek Başkanı Güder “Derneğimizin kapısı herkese açık yolda geçen insanlar Dernek tabelasını görüp geliyor böylece Hataylı hemşerilerimizle tanışma fırsatımız oluyor. Her üye dernekte önemli bir yere sahip” dedi.
Başkan Güder Hüseyin Urlu’ya böyle güzel bir gecede bizi bir araya getirdiği ve yeni Dernek üyeleriyle tanışma fırsatı sunduğu için teşekkür ederim şeklinde konuştu.
 
 Hatay’dan Suriye’ye Dostluk Kulacı

İftar yemeğine katılanlar arasında 30 Ağustosta Hatay’dan Suriye’ye yüzecek olan Milli Yüzücü Alper Sunaçoğlu’da vardı. Sunaçoğlu”Hatay Samandağ’dan yüzmeye başlayarak Suriye Lâskî’den çıkacağını, Suriye’de şehit olan askerlerimizin kabrini ziyaret edip alacağı bir avuç toprağı dostluk adına Edirnekapı Şehitliğine bırakacağını söyledi. Sunaçoğlu ayrıca bu organizasyon çarpıtılıp yanlış anlaşılmasın amacımız dostluk mesajı vermek” dedi.
Urlu vermiş oldukları iftar yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlerini kabul edip gelen tüm dostlarına teşekkür etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34