banner32

Adil Emecan,Hüseyin Çetiner'in Gündem Programına konuk oldu

Zeytinburnu 3.Dönem Belediye başkanı Dr.Adil Emecan Hüseyin Çetiner’in İstanbul Times Tv de hazırlayıp sunduğu “GÜNDEM” programında merak edilen soruları yanıtladı.

Adil Emecan,Hüseyin Çetiner'in Gündem Programına konuk oldu
Soru  1 :Adınız CHP Zeytinburnu Belediye başkan adayı olarak geçiyor. Siz bugüne kadar             adayım yada değilim demediniz bir karar vermek için vakit gelmedi mi sizce ?

Soru 2: B
ir önceki seçimde CHP’nin Zeytinburnu’ndaki oyu % 19 du siz 2009 seçimlerinde 
            % 33’e Çıkardınız Ak partinin oyu da % 52 idi 44’e düştü bu matematiksel hesap ile              2014 seçiminde aynı artışı sağlamanız halinde  seçimi  alacağınızı düşünenler var siz              bu  hesaplamaya ne dersiniz ?

Soru  3:
Girdiğiniz seçimlere baktığımız zaman sizin CHP'nin oylarına % 10 gibi bir 
               katkı yaptığınız görülüyor bu düşünceye katılıyor musunuz ?.

Soru 4:  
CHP genel başkan yardımlarından bir çoğu ile söyleşiler yaptım.Ortak istek biz  
              3 tane AJANS’a çalışma yaptıracağız alanda kim aday olarak ön plana çıkarsa                onunla seçime gideriz diyorlar . Alanda Adil Emecan ön planda çıkar mı sizce ?

Soru 5:  Mustafa Sarıgül
 CHP’nin İBB adayı olursa sizinle Zeytinburnun’nda seçime 
              girer mi ? Aranız nasıl sayın Sarıgül ile ?
 
Soru  6 : CHP de Aday adayı olduğunu  söyleyen Mimar Mustafa Fazlıoğlu için ne                düşünüyorsunuz ? Fazloğlu aday olursa sizin 2009 da aldığınız  % 33’ü aşı belediye                 başkanlığını kazanabilecek mi ?
 
Soru 7: CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan uzun süreden beri adayımız               Mustafa Fazlıoğlu diyor kısa süre içinde Belediyesi olmayan ilçe Belediye başkan               adaylarını açıklayacağını ifade eden CHP genel merkezi sizin adınızı açıklarsa Metin Doğan ile ilişkiniz nasıl olur ?
  Soru 8: Murat Aydın 3 dönemdir yani 15 yıldır belediye başkanı sizce bu süre zarfında             Yapması gereken çalışmaları yaptı mı ?
 Soru 9- Bir belediye başkanı  yapacağı çalışmaları 15 yılda yapamamış ise bu sefer seçilse                  bir şeyler yapabilir mi ?
 Soru 10: Adil Emecan Bakırköy de ikamet ediyor neden Zeytinburnu’nda aday oluyor            diyenlere neler söylemek isterseniz ?

 Soru 11: Daha önce Murat Aydın’a karşı 3 sefer başkanlığı kaybettiğiniz halde yeniden aday                  olursanız bu sefer kazanacağınızı düşünüyor musunuz ?
 Soru 12Murat Aydın benim 15 yıllık dönemimde TEK bir kaçak bina yapılmadı diyor.                Sizin döneminizde ise binlerce kaçak binanın yapıldığını sık sık söylüyor. Bu soruya               nasıl cevap vereceksiniz ?
 Soru 13: Murat Aydın’a karşı 3 sefer seçim kaybettiniz 4.süne girmek dorumu sizce ?
 Soru 14 : Ak Parti den size teklif gelirse burada siyaset yapar mısınız ?
 Soru 15: Bakırköy ve Eyüp için adınız geçiyor buralarda aday olmayı düşünür müsünüz ?

 Bu soruların cevabı ve daha fazlası için çok yakında www.istanbultimes.tv yi izleyiniz.



Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Malatya'dan Mehmet Çetiner
Malatya'dan Mehmet Çetiner - 11 yıl Önce

Kim ne derse desin CHP Zeytinburnu nda Adil Emecan ile seçime gidecek.

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34