banner32

Engin Şen’den BBSK engelli şampiyonlarına iftar

Zeytinburnu Belediyesi Meclis üyesi ve İBB spor kulübü yönetim kurulu üyesi Engin Şen İstanbul BBSK spor kulübü bünyesinde yüzme dalında şampiyonlukları olan 34 tane engelli sporcuya ve ailesine kulüp adına İBB Zeytinburnu sosyal tesislerinde iftar verdi.

Engin Şen’den  BBSK engelli  şampiyonlarına iftar
Engin şen yaptığı konuşma’da “ Türk sporuna bir çok branşta öncülük eden,hizmet veren amatör  sporun lokomotifi olan İstanbul BBSK bünyesinde 14 farklı spor branşını bulundurmaktadır.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Kulübümüzde toplamda 1.300 lisanlı sporcumu olup buna ilaveten izcilik branşımızda da 15.000’e yakın izcimiz eğitim görmektedir.Yönetimde benim sorumlu olduğum Bedensel Engelli Yüzme,Tekerlekli Sandalye Curling ve Bocce branşlarında 300 sporcumuz olup yüzme yarışlarına katılabilecek 120 sporcuya kulübümüz tarafından lisans çıkartılmıştır
.2012 yılında yapılan Bedensel engelliler yüzme yarışlarında 145 madalya alan kulübümüz bu yarışmada en fazla madalya alan kulüp olmuştur.  2013’de gelenek bozulmadı.Kulübümüz İstanbul BBSK ‘nın sporcuları bedensel engelliler Türkiye yüzme şampiyonası’nda ,70 altın,60 gümüş ve 49 bronz olmak üzere toplamda 179 madalya alarak takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.Bu başarılarından sporcularımızı ve takımımızı kutlarım” dedi.

Şen konuşmasında kulübün kurulmasında emeği geçen Kulübün kurucu başkanı Göksel Gümüşdağ’a, şimdiki başkan Çağatay Kalkancı’ve her zaman olduğu gibi böyle güzel ,faaliyetşerin arkasında bizlere hep destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Mimar.Dr.Kadir Topbaş'a huzurlarınızda çok teşekkür  ederim diyerek konuşmasını tamamladı.

İstanbul Times Tv. Şampiyon sporcularla ve aileleri  ile iftar hakkında güzel bir söyleşi yaptı. Şağ ayağı ampüte olan Türkiye şampiyonu ve erkekler dalında Boğaz yarışları birincisi Alper Ceylanpınar  başta olmak üzere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi  Hayrünisa Gül’ün manevi kızı  Türkiye Şampiyonu ve Yılın en başarılı öğrencisi Gündem Emine İntepe başta olmak üzere kendi dallarında şampiyonlukları olan 34 engelli şampiyon sporcu nezih bir ortamda birlikte iftar etmenin keyfini yaşadılar.

İstanbul BBSK Engelli sporculardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Engin Şen saatler boyunca sporcuları ile tek tek  ilgilenerek yalnız olmadıklarını hissettirdi.

Şen konuşmasını bizleri her tüzlü çalışmamızda yalnız bırakmayan İstanbul Times Gazetesi, Zeytinburnu Times Gazetesi ve istanbultimes.tv yönetim ve ekibine de çok teşekkür  ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak :İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34