banner32

Ramazan Bayramı Ne Güzel Bayramdır…

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri bayramlaşma etkinliğini büyük bir mutlulukla gerçekleştirdi.

Ramazan Bayramı Ne Güzel Bayramdır…
Bilgi Evleri’nde 6 Ağustos 2013 Salı Günü eş zamanlı düzenlenen ‘Bayramlaşma ve Hediyeleşme’ töreninde tüm üyeler birbirleriyle bayramlaştı. Açılışın Hacivat ve Karagöz oyunuyla başladığı program, Allah’ın 99 ismi Esmaü’l Hüsna’yı 3 üyenin açıklamasıyla devam etti. TRT’nin vazgeçilmezleri arasında kendine yer bulduğu çocuk gözüyle Ramazan Ayı’nı anlatımını içeren kısa film projesi ‘5 Yaş Sendromu’nu tüm katılımcılar keyifle izlediler.



Zeytinburnu Times Haber Merkezi 



Programın akışında üyeler şiir ve ilâhileriyle etkinliğe renk kattılar. Programın sonunda üyelerin heyecanla bekledikleri bölüme geçildi. Üyelerin daha öncesinde isimlerini yazıp, kağıtlarını koydukları kutudan kura yöntemiyle çekerek üyeler birbirlerine bayram hediyesini verdiler. Samimi ortamda geçen Bayramlaşma Etkinliği’ne velilerimizin de katılımı yüksek oldu. 




Daha sonra Bilgi Evi çevresindeki esnafla bayramlaşmak üzere bayram şekerlerini yanlarına alan üyeler beraber sokağa çıkarak çevre esnafları ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettiler.




Böylelikle çevre esnaf ve halkımızla Kültürel değerlerimizi korumak, geleneksel değerlerimizi hatırlatmak amacıyla düzenlenen programda üyeler de bayram girmeden evvel bayram sevincini tatmış oldular. 





Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)









YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34