banner32

Zeytinburnu Belediyesinin bayramlaşması samimi oldu

Yüzlerce Kişi Kazlıçeşme kültür merkezinde belediye'nin verdiği kokteyl eşliğinde bayramlaştı.

Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezinde ilçedeki STK ve protokol üyelerinin katıldığı bayramlaşma’da kardeşlik birlik ve beraberlik hakimdi. Cami imamından,sanayi sitesi başkanına kadar toplumun her kesiminden vatandaşın katıldığı bayramşlaşma törenine katılım yoğundu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Misafirleri ile yakından ilgilenen Belediye başkanı Murat Aydın herkes ile teker teker bayramlaşarak sohbet etme imkanı buldu.Başkan Aydın çocuklara bayram harçlığı olarak da 5 TL para vererek sevindirdi.

Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzettin Konuk,Ak Parti  Zeytinburnu ilçe başkanı Bahahtin Ünver yardımcılarıMetin Develi,Av.Saffet Öz, Abdülselami Delibalta,Yıldırım Emen,Meclisüyesi Yüksel DurmuşKadir Erbasan, Serkan Akarsu ,İBB imar Komisyon başkanı Mimar Sefer Kocabaş, CHP Belediye başkan aday adayıSalih Zeki Durmuoğlu,  Başkan yardımcıları Gökhan Kasap,İlyaz SakaAv.Ömer Arısoy, Zeytinburnu İş adamları dernek Başkanı Ayhan Özsoy başta olmak üzere ok sayıda kamu kurum ve kuruluş temsilcisi Belediye’nin bayramlaşmasına katıldı.

Kaynak:İstanul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fuat
Fuat - 11 yıl Önce

Murat aydın ve ekbi harika

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34