banner32

İspark’ın Hatasız Trafik Çizgileri

İstanbul Times Gazetesinin, kısa süre önce Zeytinburnu 58.Bulvar caddesinde araçların park ettiği trafik çizgilerinin yanlış çizilmesi haberine duyarsız kalmayan, İBB Kaynak geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir gerekli duyarlılığı göstererek Trafik çizgilerinin doğru çizilmesini sağladı.

İspark’ın Hatasız Trafik Çizgileri
 Kısa bir süre önce www.zeytinburnutimes.com.tr de yayınlanan Zeytinburnu 58.Bulvar caddesindeki İSPARK’ ın hatalı trafik işaretlerini kim çizdi? Haberinden kısa süre sonra İBB Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir Gazeteyi arayarak haber de gündeme gelen problem hakkında, İSPARK genel müdürü ile görüştüğünü ve haberde geçen sorunun çözümü adına gerekenin yapılacağını ifade etmesi takdirle karşılanmıştı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi/Özel Haber

Cemal Özdemir ve İspark genel Müdürü sorunun çözümü noktasında hızlı hareket ederek bir gün içerisinde hatalı olarak çizilen Trafik işaretlerini sildirerek yerine araçların daha rahat park edebileceği Trafik işaretlerini çizdirdiler.

Bizde İstanbul Times yayın kurulu olarak Cemal Öztürk ve İspark Genel Müdürünün yaptıkları işi ne kadar önemseyip değer verdiklerine tanık olduk.

Her gün binlerce aracın park ettiği Zeytinburnu 58.Bulvar caddesindeki İSPARK’a ait yanlış çizilen çizgilerin doğru şekilde çizilmesi Özdemir’in kendisine verilen yetkileri ne kadar doğru kullandığının bir göstergesi durumundadır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 11 yıl Önce

Yanlıştan dönülmesi takdir edilir.Allah razı olsun emeği geçenlerden

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34