banner32

Zeynep ve Ahmet mutluluğa evet dedi

Zeytinburnu halkının yakından tanıdığı siyasetçi iş adamı İstanbul Emlak Borsası şirketinin kurucusu olan Mehmet Cesim Gündoğdu oğlu Ahmet’i Mutlu 5 Düğün salonunda yapılan düğün ile evlendirdi.

Zeynep ve Ahmet mutluluğa evet dedi
Düğün Türkçe ve Kürtçe şarkılarla renklendi

Yedikule Göğüs Hastanesi karşısında bulunan MUTLU 5 düğün salonunu dolduran yüzlerce misafir  sanatçılar tarafından söylenen Türkçe ve  Kürtçe şarkılarla gönüllerince eğlendiler.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüşeç 


Damadın babası 
Mehmet Cesim Gündoğdu da ilk erkek evladı Ahmet’i evlendirmenin mutluluğu ile gece boyunca birbirinden ilginç oyunlar sahneleyerek mutluluğunu dostları ile paylaştı.

Damat ve Gelinin Bitlis’li olması nedeni ile davete icabet eden insanların çoğu da Bitlis’liydi. Yemekli olan düğünde yüzlerce kişi hem gönüllerince eğlendiler hem de Oktay Usta’nın meşhur Döner üstü pilavını yediler.

Damadın babası Mehmet Cesim Gündoğdu davetlerine icabet eden dostlarına teşekkür etti

M.Cesim Gündoğdu Gazetemize yaptığı açıklama da ilk erkek evladı olan Ahmet’i  evlendirmenin mutluğunu yaşadığı bu günde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettikten sonra şunları söyledi; İnsanların hayatlarında önemli anlar ve zamanlar vardır. Bugün bir baba olarak o mutlu anlardan birisini evladımızı evlendirerek yaşıyorum dedi. Gündoğdu konuşmasını Allah herkese evladının mürüvetini göstermeyi nasip etsin diyerek sözlerini tamamladı.

Damat Ahmet Gündoğdu ve eşi Zeynep’de mutluluğunu bizimle paylaştı

İstanbul Times Tv.den Çağla Pekgüleç’in hazırlayıp sunduğu programa konuşan damat ve gelinde şunları söyledi “İkimizde bugün hayatımızın en mutlu anını yaşıyoruz.Allah herkese böyle güzel bir düğün nasip etsin diyerek mutluluklarını izleyenlerimiz ve okurlarımız ile paylaştılar.

Gazetemizin ve Televizyonumuzun imtiyaz sahibi  Hüseyin Çetiner’de 20 yıllık arkadaşı Cesim Gündoğdu’yu  mutlu gününde yalnız bırakmadı

Hüseyin Çetiner yaptığı konuşmada Mehmet Cesim Gündoğdu’yu yirmi yıldır tanıyorum. Kendisi  arkadaşlık ve dostluğa önem veren bir insandır. Kitabını yazdığım Zeytinburnu ilçesinde yıllardır Gayrimenkul ve inşat işi yaparak faaliyet gösteriyor.

Cesim
 bey oğlu Ahmet’in düğün törenine bizi davet etti. Ailemle birlikte tatile gidecektim ancak dostumun düğününden bulunmak için ailemi iki gün önceden gönderdim. Ben de düğün merasiminden sonra tatilde olan ailemin yanına gideceğim diyerek mutlu gününde dostu ve arkadaşı Sayın  Mehmet Cesim Gündoğdu’yu yalnız bırakmadığı için mutlu olduğunu söyledi.

İstanbul Times Gazetesi,Zeytinburnu Times Gazetesi ve İstanbultimes Tv. olarak biz de genç çiftlerimiz Zeynep ve Ahmet ‘e ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğünün görüntülerini www.istanbultimes.tv de çok yakında izleyebilirsiniz


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34