banner32

Sevgi Grubu’ndan Muhtara Geçmiş Olsun Ziyareti

Zeytinburnu Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul’un geçirdiği böbrek ameliyatından dolayı ‘’ Sevgi Grubu ‘’ ekibi evini ziyaret edip acil şifalar diledi.

Sevgi Grubu’ndan Muhtara Geçmiş Olsun Ziyareti
Bayram Öncesi bir böbreği alınan Gökalp Mahalle Muhtarı Hastaneden taburcu edilerek evine geldi.
 
Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç
 
Mahalle muhtarını Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat, Huzurevleri ve yaşlılara yardım derneği Başkanı Perihan Akgün, Ak parti Zeytinburnu Yönetim kurulu Üyelerinden Aliye Öztürk ve Selma Öztürk, Zeytinburnu CHP Belediye Başkan Aday Adayı Salih Zeki Durmuşoğlu ve eşi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Durmuşoğlu,(İSÖS)İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Müdürü Nail Karabulut ile Sosyal çalışmalarıyla tanınan (ZEYÇED)Zeytinburnu –Çevre-Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili, İSÖS gönüllüsü ALO Afiş’in Yönetim Kurulu başkanı Ali Gündüz, İstanbul Times Gazetesi imtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner,  Zeykent Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Alpay ziyaret etti.
 
Sevgi Grubu Kurucusu Ali Gündüz, Muhtar Ertuğrul ‘un durumunun gayet iyi olduğunu, herkese selamlarını gönderdiğini söyledi. Gündüz ‘’ Muhtarımızı Çok seviyoruz. Bu aralar üzerinde nazar var, inşallah en kısa zamanda Muhtarımız iyileşir ve  Zeytinburnu’nu kısa sürede güzel bir konuma getiririz’’dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34