banner32

Soylu teşkilatı motive etti

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı Ağustos ayı danışma meclisi toplantısını Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme kültür merkezinde geniş bir katılımla yaptı.

Soylu teşkilatı motive etti
Seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Av.Saffet Öz’ün divan başkanı olduğu danışma meclisinin katip üyeliklerine de kadın kolları seçim işleri başkanı Elif Kılıç,Çırpıcı mahalle başkanı Hurşit Bekaroğlu veGençlik kolları seçim işleri başkanından oluşan divan heyeti başarılı bir meclis yönetti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Ak Parti Genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydınİstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak, ,il yönetim kurulu üyesi  Yıldız Seferinoğlu’ nun da  katıldığı ilçe danışma meclisine teşkilat mensuplarının ilgisi büyüktü.

İlçe başkanı Bahattin Ünver Ağustos ayı çok önemli dedi

İlçe başkanı Bahattin Ünver teşkilatının tüm kademesi ile gurur duyduğunu ifade ederek sandık kurulları listesini il başkanlığına ilk önce teslim eden ilçeyiz. Şu an itibari ile 43 bin üyemiz var. İl başkanlığımızın verdiği her türlü görevi zamanında ve eksiksiz  olarak yapıyoruz. Ağustos ayı Müslüman Türk milleti için başarılarla doludur.26 Ağustos 1071 de Sultan Alpaslan Mazalgirt meydan muharebesinde kendisinden kat kat büyük Bizans ordusunu yenerek Anadolunun kapısını Müslümanlara açtı. Yine Mohaç meydan muharebesi de bu ay içinde kazanıldı. Başkomutanlık meydan muharebesi de 30 Ağustos 1922 de kazanıldı. Bizler için Ağustos ayının önemi ayrıca daha da büyük. Çünkü Millet istedi Başbakanımız ve arkadaşları Ak Parti’yi de 14 Ağustos 2001’de kurdu diyen Ünver bir çok konuda teşkilatına  bilgi verdi.

Belediye başkanı Murat Aydın’da kısa bir selamlama konuşması yaparak teşkilata bazı hatırlatmalarda bulundu. Başkan Aydın konuşmasını daha uzun konuşarak bazı bilgileri paylaşmayı dilerdim ancak kendisinden bir çok şey öğreneceğimiz genel başkan yardımcımız aramızda kendisini daha fazla dinlemek için konuşmamı kısa kesiyorum dedi.

Süleyman Soylu teşkilatı motive etti 

Ak Parti Genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu Zeytinburnu teşkilatının Ağustos ayı danışma meclisine katıldı. Soylu  gelecek Mart ayında yapılacak olan yerel yönetim seçim sonuçları Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimini de etkileyecek. Bundan dolayı tatil bitti gece gündüz çalışmamız gerekir dedi. Soylu yaptığı ufuk açıcı konuşma ile  Bir çok konuda teşkilat mensuplarının motivesini artırdı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak’da teşkilata kısa bir selamla konuşması yaptı.

Haberin videosu nu izlemek için İstanbul Times Tv.nin aşağıdaki linkini tıklayınız 

//istanbultimes.tv/video/0749407001377970492


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı  (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34