banner32

Kaymakam Dündar Gökkubede hoş bir sada bıraktı

Beş yıl boyunca kapısı Zeytinburnu halkına sonuna kadar açık olan Mustafa Dündar’ın onuruna verilen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı.

Kaymakam Dündar Gökkubede hoş bir sada bıraktı
Zeytinburnu protokolü veda yemeğinde kaymakamını yalnız bırakmadı


İlçe müftüsü Yusuf İzettin Konuk Emniyet müdürü Mehmet Yaşar Tapkan,Askerlik Şube başkanı Albay Ali Kolukısa,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,MHP İlçe başkanı Av.Fethi Ahmet Alpaslan,Saadet Partisi ilçe başkanı Kemal Hayırlıoğlu,Irmak Holding CEO’su Yüksek Akgül, Rum vakfı başkanı Dimitri Karayanni ve kızı İnci Karayanni, okul müdürleri,dernek başkanları ,basın mensupları ve kaymakamlık çalışanlarının da içinde olduğu 200 kişiden fazla protokol üyesi beş yıl birlikte çalıştıkları kaymakamlarını yeni görev yerine uğurlarken kendisini yalnız bırakmamaları kaymakam Dündar ‘ı mutlu etti.

İstanbul Times Haber Merkezi

Belediye başkanı yardımcısı Gökhan Kasap’ın yaptığı sunum ile veda yemeğine renk katması oldukça güzeldi. Ev sahibi olma nedeni ile ilk konuşmayı Zeytinburnu İşadamları Dernek Başkanı (ZİYAD) Ayhan Özsoy yaptı. Özsoy yaptığı konuşmada ''bugün ZİYAD olarak böyle nezih bir yerimiz var ise bundan sayın kaymakamımızın rolü çok büyüktür. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ederim'' dedi.

Belediye başkanı Murat Aydın’da Kaymakam Dündar’a verilen veda yemeğinde duygulu ve anlamlı bir konuşma yaptı. Aydın Kaymakam ile birlikte beş çalışmış olmaktan dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek Mustafa Dündar’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek 29 Ekim 2013’de yapılacak olan kaymakamlık açılışına davet etti.

Kurum temsilcileri Kaymakama plaket takdimi yaptı. Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzettin Konuk, Mustafa Dündar ile beş yıl süresince sorunsuz çalıştıklarını ifade ederek peygamber efendimiz birisini sevdiğiniz zaman bunu ifade edin demiş bende bu sünnet gereği sayın kaymakamımızı çok sevdiğimi ifade ederek yeni görevinde başarılar dilerim  sözleriyle konuşmasını tamamladı.

En anlamlı hediye dünyanın barışa hasret olduğu bu gülerde Yağlıdere dernek başkanı iş adamı Ali Faik Biçer’in Osmanlı arması hediye etmesi alkış aldı.

Konuşma ve plaket takdiminden sonra Kaymakam Dündar çıkış kapısında teker teker kendisini yalnız bırakmayan davetliler ile tokalaşarak helalleşti.

İstanbul Times Tv.nin çekim yaptığı veda yemeğinin görüntüleri çok yakında www.istanbultimes.tv de olacak.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34