banner32

Ak Parti bayramda salona sığmadı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı Ramazan bayramının 1.gününde ilçe merkezinde yaptığı bayramlaşmada salona sığmadı.

Saat 10.00’da ilçe merkezinde yağılan bayramlaşma törenine ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve yönetimler,kadın kolları yönetimi ve partinin değişik kademelerinde görevli yüzlerce partilinin katıldığı bayramlaşma’da slon tıklım tıklım doldu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Teşkilat mensuplarına ilk konuşmayı Ak Parti Zeytinburnu  ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptı. Ünver birlik ve beraberliğin gücünden bahsederek gelecek sene Mart ayında yapılacak olan yerel yönetim seçiminde teşkilat olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek bayramdan sonra alanlara daha ciddi bir şekilde ineceklerini ifade ederek teşkilat mensuplarını motive edeci bir konuşma yaptı.

İlçe başkanı sürekli kendilerini yalnız bırakmayan genel başkan yardımcısı Ekrem Erdem’in rahatsız olduğu için kendileri ile birlikte olamadıklarını ifade ederek Allah’tan Erdem’e acil şifalar diledi.İstanbul Milletvekilleri Osman Aşkın Bak’ın hiç bir zaman kendilerini yalnız bırakmadıklarını ifade ederek Bak’a teşekkür etti.

Daha sonra Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’da teşkilat mensuplarına bir konuşma yaptı. Aydınkonuşmasında teşkilat olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerinden dolayı partililere teşekkür ederek hepinizi Belediyemiz ve Ak Parti İstanbul İl başkanlığının bayramlaşmasına bekliyoruz dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ‘da partililere kısa bir selamlama konuşması yaparak Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan ilk seçildiğimiz an Ankara meclis çalışmalarından sonra sürekli bölgemiz seçmeni içinde olun talimatı vermişti.Bende Ankara’dan İstanbul’a gelir  gelmez hemen ilçe başkanlarımı arayıp İstanbul’a geldiğimi ifade ederek programları olup olmadığını sorar var ise vaktimin elverdiği kadar katılmaya çalışıyorum dedi.

Bak konuşmasını tüm teşkilat mensuplarını bayramını kutlayarak tamamladı.

 

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34