banner32

Çiğdem İnşaat - Emlak ve Gayrimenkul’den görkemli iftar

Zeytinburnu, Fatih, Bakırköy ilçeleri başta olmak üzere İstanbul’un genelinde on binlerce yerin kiralanması, satılması ve birçok inşaatın yapılmasına öncülük eden Çiğdem İnşaat Emlak ve Gayrimenkul Florya Develi restauran’ta çalışanlarına, iş adamlarına, Bankamüdürlerine ve aile dostlarına verdiği iftarda aynı sofrayı paylaştı.

Çiğdem İnşaat - Emlak ve Gayrimenkul’den  görkemli iftar
İftar ’da dostluk hâkimdi

Çiğdem İnşaat Emlak ve Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Hakkı Ertunç İstanbul Times Gazetesine yaptığı açıklamada”İstanbul çok büyük bir metropol sık sık dostlarımız ile bir araya gelip aynı masa etrafında sohbet etme imkânı bulamıyoruz. Bugün Ramazan ayının bereketi ile yüzlerce dostumuz ile aynı softa etrafında bir  araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. sizinde gördüğünüz gibi burada Tapu müdürlerimiz, Banka müdürlerimiz, mimarlarımız, iş adamlarımız ve şubelerimizde çalışan arkadaşlarımız ile birlikteyiz. Bizi kırmayıp davetimize katılan eden tüm dostlarımıza gazeteniz aracılığı ile teşekkür etmek isterim” dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber  

Kardeş dayanışması Çiğdem Emlak’ı büyüttü

Çiğdem Emlak’ın ilk işe başladığı yer olan Nuri paşa merkez ofisinden işleri yürüten şirketin yönetim kurulu başkanı Hakkı Ertunç ‘’Bize başarıyı getiren en önemli konu kardeşler olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmamızdır’’ şeklinde konuştu.

Fatih ve Laleli Şubesi’nin yetkilisi Cemil Ertunç yarımadada etkiliyiz …

Cemil Ertunç Roma, Bizans ve Osmanlı olmak üzere üç Medeniyete başkentlik yapmış Sur içi bölgesinde inşaat-Emlak ve Gayrimenkul konusunda faaliyet göstermenin kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini ifade etti. Ertunç Develi Restaurant’ta’ verdikleri iftara katılan tüm misafirlere kendisi ve şirketi adına teşekkür ettiğini ifade etti.

Çiğdem Emlak Telsiz Mahalle şube yetkilisi Abdullah Ertunç büyümeye devam ediyoruz…

Abdullah Ertunç verdikleri iftar nedeni ile etkinliği takip eden İstanbul Times Gazetesine  ” Çiğdem Emlak –İnşaat ve Gayrimenkul  olarak bizi büyüten en önemli neden müşterilerimize doğru bilgi vererek yapacakları yatırımlarda kendilerine ışık tutmamız geliyor” dedi.

Ertunç konuşmasını şöyle sürdürdü benim bulunduğum şubemiz Zeytinburnu’nda arsaların en değerli olduğu mahalledir. Yıllar önce kumaş piyasası için Sultanhamam neyi ifade ediyorsa bugünde aynı anlamı  Telsiz mahallesi ifade ediyor dersem yanlış olmaz dedikten sonra iftarlarına katılan herkese teşekkür etti.

Çiğdem Emlak Sümer Mahalle şube yetkilisi Hacı Ertunç kentsel dönüşümün içindeki tek emlak bürosuyuz…

Hacı Ertunç gazetemize şu açıklamayı yaptı ”1999 depreminden sonra Zeytinburnu’nun deprem odaklı pilot bölge ilan edilmesi ile İstanbul’da ilk temeli atılan kentsel dönüşüm konutları olan Sahil Park evlerinin yanı başında bulunan tek emlak  ofisi olduklarını ifade ederek bu konuda birçok vatandaşa aydınlatıcı bilgi verdiklerini söyledi.

Ertunçyakında Çırpıcı Çayırında yapılacak olan 1 milyon m2 lik park bu bölgenin çehresini değiştirecek  Sümer Mahalle ofislerinin halkı aydınlatan bir yer olduğunu sözlerine ekleyerek bu konuda daha çok şeyler söylemek mümkün ancak iftar programımızda bu konulara detaylı girmeye gerek yok, geniş zamanda bu bölge ile alakalı detaylı söyleşiler yaparız , iftarlarında kendilerini yalnız bırakmayan yüzlerce  misafirlerine teşekkür etti.

Bilal Ertunç Bakırköy Çiğdem Emlak Ofisi çok yakında görkemli bir açılış ile hizmete girecek dedi

Bilal Ertunç İstanbul’u en büyük adalet saraylarından birisi olan Bakırköy’ün yanı başında kısa bir süre sonra açılışını yapacakları Emlak-İnşaat ve Gayrimenkul  ofisleri ile bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarını katlayarak yollarına davam edeceklerini söyledi. Ertunç Gazetelerimizde açılışlarını duyuracaklarını söyleyip tüm dostlarımızı açılışımıza bekliyoruz dedi.

Hakkı Ertunç ve kardeşleri misafirleri ile yakından ilgilendi

İftarasaatler kala Florya Develi Restaurant’a gelen Hakkı Ertunç hazırlıklarla yakından ilgilendi. İftar saatine dakikalar kala  mekâna gelen konularını kapıda karşılayan Ertunç ezanın okunması ile kendileri için rezervasyon yapılan yerlerin misafirlere yetmemesi ile ek masa açarak iftarlarına yoğun ilgi gösteren dostlarını en iyi şekilde ağırlayarak memnun bir şekilde ayrılmalarını sağladı. Ertunç’un misafirleri ile ilgilenmekten dolayı su ile iftarını açmanın dışında ancak bir buçuk saat sonra iftar yapması gözlerden kaçmadı.   

Programın video görüntüleri çok yakında www.istanbultimes.tv de yayınlanacaktır.

İrtibat İçin :

Çiğdem İnşaat Emlak ve Gayrimekul Ltd.Şti.
Merkez Ofis: Nuripaşa Mahallesi Sokak NO: 62/ A
Tel : 0212-664 77 95  GSM.Hakkı Ertunç :0535 - 416 25 70 
E-mail: [email protected]   Zeytinburnu / İSTANBUL

Kaynak: İstanbul Times Hab
er Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34