banner32

Fikret Orman Zeytinburnu'nda Sokak İftarında

Zeytinburnu AK Parti belediye meclis üyesi ve Beşiktaş spor kulübü delegesi Engin Şen Zeytinburnu Veliefendi mahallesindeki Yıldız Spor kulübünde iftar yemeği verdi.

Fikret Orman Zeytinburnu'nda Sokak İftarında
Engin Şen Yıldız Spor Kulübü üyelerine verdiği iftar yemeğine Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kaya Balkan Otomotiv’in sahibi Kaya Balkan, Nevzat Uluocak, Turan Gençoğlu’nun yanı sıra çok sayıda iş adamı ve yıldız spor Kulübü’nün üyeleri katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Gökhan Karakurt

Kısa bir konuşma yapan Şen ‘’senelerdir genç arkadaşlarla daha sonra yaşı bizden büyük olan abilerle bir araya geliyoruz. Bu seneki iftarı Yıldız spor Kulübünde yapmak istedik; çünkü kendi spor kulübümüz olduğu için biraz reklamı olmasını diledik. Ramazan ayı bitti bitecek fakat bizler çevremizdeki yoksul insanlara duyarlı olmalıyız bunu sadece ramazan ayında değil, her zaman yoksulları gözetmemiz gerek bunu hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz’ ’dedi. Şen Zeytinburnu gibi Demografik yapısı çok geniş olan bir ilçede yaşamanın hakkının verilmesi gerektiğine vurgu yaparak; ev sahipliğinden dolayı Yıldız Spor Kulübüne ve kendilerini kırmayı davete katılan herkese teşekkür etti.

Yıldız Spora Yeni Saha

Şen’in ardında konuşma yapan Başkan Orman ‘’burada olmaktan mutluluk duyuyorum her ne kadar sizleri tanımasam da bende sokakta gelen birisiyim. Yıldız spor kulübü burada çok gariban kalmış yeni bir saha lazım Engin Şen saha bulma konusunda öncü olsun bizde elimizden gelen desteği sağlayalım Yıldız spor kulübünü yeni bir sahaya kavuşturalım. Spor iyi bir şeydir çocuklarımızın kötü alışkanlıklarında korunmasına ve sağlıklı bir neslin yetişmesine neden olur’ ’dedi.Başkan Orman Atletico Minerio Kulubü'nün Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'yu bırakmak istemediklerini fakat kendilerinin ise futbolcuyu bu dönem için transfer etmek istediklerini   ifade etti.

Şen’in zaman zaman mizahi yönünün ön plana çıkmasıyla Spor kulübü üyeleri keyifli bir iftar programı geçirdiler.

Haberin videosu yayına hazırlanıyor, www.istanbultimes.tv adresinden videoyu izleyebilirsiniz..!
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34