banner32

Zeytinburnu ilçe Milli Eğitim Müdürü değişti

Kısa bir süre önce İstanbul'un bir çok ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin yeri değişmişti. Gezi eylemleri sırasında okullara hakim olmadıkları ve bazı ilçe Milli Eğitim müdürlerinin Paralel yapı ile ilgileri olabileceği öne sürülerek değişikliğe gidileceği iddiaları uzun süre gündemde idi.

Zeytinburnu ilçe Milli Eğitim Müdürü değişti
Yakup Hayırlıoğlu'nun yerine Selahattin Belek atandı

İstanbul Times Yayın grubu olarak göreve atandığı günden beri ilçenin Eğitim politikaları ve yaptığı çalışmaları bizi aracılığımız ile kamuoyuna paylaşan eski Zeytinburnu ilçe Milli Eğitim Müdürü  Yakup Hayırlıoğlugörev sü resince 4+4+4 eğiti sistemi başta olmak üzere  ilçede sorunsuz bir çalışmanın yapılmasını sağladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Yakup Hayırlıoğlu 
görevi süresince basın mensuplarına gerekli  kolaylıkları sağlamış,talep edilen her türlü bilgiyi anında basın ile paylaştığı için kendisine teşekkür ederiz. Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Belek'in de  aynı duyarlılık ile çalışacağını bekleniyor.

Elimize ulaşan kesin olmayan ilk bilgilere göre Yeni Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdür Selahattin Belek'in Beykoz Anadolu Lisesi müdürü iken ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandığı ifade ediliyor.

Kaynak: İstanbul Times Hhaber Merkezi (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34