banner32

Pak bir Ses için Zeytinburnu’ndayız

İşitme uzmanı Odyoloji Teknikeri Önder Paksoy Ses cihazları hakkında bilgi verdi. Bugüne kadar İstanbul Aksaray’da,Esenler’de,Bahçelievler’de hizmet veren Pak Ses’in artık Zeytinburnu halkına da hizmet vermek için şube açtığını söyledi.

Pak bir Ses için Zeytinburnu’ndayız
İşitme uzmanı Odyoloji Teknikeri Önder Paksoy işitme cihazları hakkında bilgi verdi. Bugüne kadar İstanbul Aksaray’da,Esenler’de,Bahçelievler’de hizmet veren Pak Ses’in artık Zeytinburnu halkına da hizmet vermek için şube açtığını söyledi.
Pak bir Ses için Zeytinburnu’ndayız
Zeytinburnu’nun en merkezi yerinde şube açtı
Kurum sahibi Önder Paksoy sadece cihaz satmadıklarını da ifade ederek sattıkları cihazların uygulamasını,bakımını ve yedek aksamlarını da tenin etiklerini söyledi. İşitme cihazları alanında Zeytinburnu’nda tek kurum olduklarını ifade eden Paksoy müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ifade ederek insan odaklı çalışıyoruz dedi.

 
Paksoy aynı zamanda işitme uzmanı olduğunu ve Nişantaşı Üniversitesinde Odyololi Teknikeri sıfatı ile öğrencilere işitme ile alakalı dersler verdiğini ifade ederek Ses cihazları konusunda uzman bir firma olduklarını ifade ederek Zeytinburnu’nda işitme konusunda problemi olan herkesi bilgi sahibi etmek için Adliye meydanında olan firmalarına beklediğini söyledi.

Hangi markaların satışı var ?

SIEMENS  REXTON  A & M Hearing ,RESOUND cihazlarını Pak Ses’te bulmak mümkün. Firmada aynı zamanda İşitme testleri, Odyogram, Timpanogram , İşitme cihazı Pilleri, Tüm işitme cihazı aksesuar-tamir ve bakımı da yapılıyor.


İletişim için :

Yeşiltepe Mahallesi 53 Sokak 
NO:51 Çınar İş Hanı K.2  (ZKSM –Adliye- Karşısı )
Zeytinburnu –İstanbul Tel:0212 - 510 22 27 (BPX) Gsm: 0544 – 531 13 23
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34