banner32

Ak Parti Şehit yakınları ile kahvaltıda bir araya geldi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yönetimi Zeytinburnu ilçesinde bulunan şehit yakınları ile İBB.Zeytinburnu sosyal tesislerinde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası yapılan şehitlik ziyaretinde okunan Kur'an-ı kerim ve yapılan dualar duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Ak Parti Şehit yakınları ile kahvaltıda bir araya geldi
Kahvaltılı Toplantıda 20'ye yakın şehit ailesi vardı 

Duygulu anların yaşandığı etkinlikle şehit anneleri hatırlanmak güzel bir şey.Ak Parti Zeytinburu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yönetimi bizi hatırlayıp kahvaltıya davett ettiler.Daha sonrada hep birlikte şehitlerimizin ebedi istirahtine çekildikleri Edirnekapı şehitlğine giderek okunan Kur'an-ı Kerimi dineldik ve dualara amin dedik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz dediler.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Şehitlerimizin yakınlarını her zaman baş tacı etmeliyiz. Genel başkanımız ve başbakanımız İl Başkanımız sayın Aziz Babuşçu'ya ,sayın il başkanımız da  bize talimat vererek şehitlerimiz ile sık sık bir araya gelmemiz için talimat veriyıor.   Bu çalışmamızda bizzat başbakanımızın talimatları doğrultusunda yapılıyor. Buraya gelip bizimle birlikte olan şehit yakınlarına çok teşekkü deriyorum"dedi. 

Ak Parti Tanıtım ve Medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya ,AR-GE başkanı Fatih Karataş,Malli ve idari işler'den sorumlu ilçe başkan yardımcısı  Celal Altuğ,Teşkşlat başkanı Hasan Memiş,Sosyal işler birim başkanı Erdoğan Biberoğlu'da ilçe başlanı Bahattin Ünver başkanlığındaki heyette yer aldılar. Bazı Mahalle başkanları da programa katılarak şehit yakınlarını yalnız bırakmadılar.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34