banner32

İstişare Toplantısında yol haritamızı güncelledik

İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv ekibi yeni yayın döneminde yol haritasını belirlemek üzere şirket merkezinde kahvaltılı istişare toplantısı yaptı.

İstişare Toplantısında yol haritamızı güncelledik
ÇETİNER ; İstanbul Times alanında bir  markadır  


Toplantı İstanbul Times Gazetesi ,www.istanbultimes.com.tr ve İstanbul Times Tv’ninimtiyaz sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü  Hüseyin Çetiner’in açılış konuşması ile başladı ”Öncelikle Ülke tarihimizin en büyük maden kazası olan Manisa’nın Soma ilçesindeki faciada hayatlarını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da sabırlar diliyorum. Değerli arkadaşlar İstanbul Times yayın grubu olarak istişare ve durum değerlendirmesi toplantılarına çok önem verdiğimizi belirtmek isterim.Yerel yönetim seçileri ve diğer yoğun gündem den dolayı istişare toplantımız bu sefer biraz gecikmeli olarak da olsa da bir araya geldik. Bildiğiniz üzere Müslüm Aktürk genel yayın yönetmenlik görevinde istifa etmişti. Yerine yayın kurulu başkanımız da olan Maksut Koyar atandı. Sayın Konyar’ a başarılar dilerim diyen Çetiner toplantıya katılan çalışma arkadaşlarının fikir ve önerilerini not aldı”.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Merve Saraç

Erdoğan Karaman; yarın bugünden daha iyi olmak zorundayız

İstanbul Times Köşe yazarı Erdoğan Karaman yayın grubu olarak İstanbul’un en önemli  grubu olduğumuza inanıyorum. Bir çok alanda İstanbul Times’ın başarılarından bahsedildiğine kendi gözlerim ile şahit oluyorum. Bundan sonra alt yapı çalışmaları tamamlandığı için daha hızlı bir şekilde yol alacağımıza inanıyorum. Ülkemizin gelişimini engellemeye çalışan iç ve dış güçler olduğuna inanıyorum.Yayın grubu olarak. Özgür ve tarafsız haberlerimiz ile yaşanan süreçte haklı tarafın yanında yer almamız gerekir” dedi.

Elif Günay; Fikir işçileri için özgür ortam çok önemli

İstanbul  Times Tv de “Hayatın İçinde” programını sunucusu olan Elif Günay’ da şunları söyledi “ Ben de Öncelikle sözlerime Soma’da yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da sabırlar diliyorum. Gazetemizin ve televizyonumuzun kurucusu olan sayın Hüseyin Çetiner bizlere rahat ve özgür bir ortamda çalışma imkanı verdiği için kendisine teşekkür ederim. Yayın grubumuzun yayın çizgisini sağlıklı ve başarılı görüyorum.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada zamanımız ve imkanımız elverdiği sürece İstanbul ve ülkemiz için güzel programlara imza atmak isterim” dedi

Gökhan Karakurt geriden gidip tozu dumanı yutmaktansa  önde gidip tozu dumana katalım

Gelecek Vaad eden genç gazeteci Gökhan Karakurt ise şunları söyledi  “ İstanbul Times’ın ismi bir marka .Bu markanın hakkını vermek için korkusuz ve özgür haberlere imza atmamız gerekecek. Bunu yapınca da reklamımız kesilecek ,değişik şekillerde tehdit edileceğiz ama biz yine de doğru bildiklerimizden şaşmayacağız dedi. Karakurt  sözlerini arkadan gidip tozu dumanı yutmayacağız. En önde giderek  tozu dumana katacağız” dedi.

Çağla Pekgüleç ;İstanbul Times yayın grubu benim için bir okul

İstanbul Times Tv de Sokağın nabzını yapan ve bir çok habere imza atan Çağla Pekgüleç’de şunları söyledi” İstanbul Times Gazetesi,www.istanbultimes.com.tr ve İstanbul Times Tv benim için tam bir okul vazifesi gördü. İlk programlarım ve bugünküler arasında çok fark olduğunu izleyenlerimiz söylüyor. Çalışma arkadaşım Elif hanımın söylediği gibi sayın Hüseyin Çetiner bizlere rahat ve örgür bir ortamda çalışma imkanı verdiği için biz de sürekli kendimizi geliştirecek işlere imza atıyoruz. www.istanbultimes.tvde binlerce saatlik çekim var.Hepsi sadece bize özgü çekim ve montajlardan oluşuyor.Önümüz çok açık inşallah yakında uydu yayınına da çıkarız” dedi.

Yayın Kurulu başkanı ve genel yayın Yönetmeni Maksut Konyar  fikirleri ile katkı yapa herkese teşekkür etti

Toplantıya katlan herkesi dinledikten sonra  bir konuşma yapan Yayın Kurulu başkanı ve Genel Yayın Yönetmenimiz Maksut Konyar şunları söyledi  “İstanbul Times Gazetesinden vewww.istanbultimes.com.tr de sağladığımız başarıdan sonra bu seferde www.istanbultimes.tv yi kurarak yazılı medyadaki başarımızı sesli yayına da taşıdık. İlk kurulduğu yıldan beri bu ekibin içindeyim.Mütevazi olmaya gerek yok İstanbul Times İstanbul’da bir numaradır. İnşallah Türkiye ve dünyada da  bir numara olmak için hepimiz elbirliği ile çalışacağız. Yayın Kurulu başkanlığı görevime ek olarak birkaç gün önce Duayen gazeteci Sayın Müslüm Aktürk’ten boşalan İstanbul Times Gazetesi Genel Yayın  Yönetmenliği görevine atanmamdan dolayı da gazete kurucularına teşekkür ederim”dedi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34