banner32

Soma yüreğimizi yaktı “Buruk 19 Mayıs“

13 Mayıs Soma Maden Kazasından dolayı 19 Mayıs törenlerinin gösteri ve eğlence kısmı iptal edildi. Türkiye' nin bütün vilayetlerinde ve yurt dışı temsilciliklerinde buruk bir kutlama vardı. İstanbul Times yayın grubu Zeytinburnu'ndan Atatürk anıtına çelenk sunumunu takip etti.

Soma yüreğimizi yaktı “Buruk 19 Mayıs“
Zeytinburnu Adliye Meydanında bulunan Atatürk anıtına sunulan tek resmi çelenk İlçe Gençlk Spor müdürlüğünün oldu  

Sunucunun yaptığı açıklama ile yeni yönetmelik gereği 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramında Atatürk anıtına sunulacak tek resmi çelengin İlçe Genlik Spor Müdürlüğünün olduğunu vurguladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Daha sonra ana Muhalefet Partisi CHP Zeytinburnu İlçe başkanlığı, Çağdaş yaşamı destekleme derneği Zeytinburnu şubesi ve Merkez Telekom çelengini anıta sundu.

Çeleng sunumundna sonra yapılan açıklamada  13 Mayıs Soma Maden kazasından dolayı 19 Mayıs Törenlerinin eğlence kısmının iptal edildiği vurgulandı.

Zeytinburnu'ndaki törene İlçe Milli Eğitim
 müdürü Yakup Hayırlıoğlu,İlçe müftüsü Yusuf İzettin Konuk, CHP ilçe başkan vekili Barbaros Doğruel, Ak Parti İlçe başkan yardımcısıHasan Memiş,Belediye başkan yardımcısı Av.Saffet Öz, Ak Parti Belediye meclis üyeleri Bilal Akgül, Ahmet Uluocak, Fevzi Altuğ,CHP Zeytinburnu beldiye meclis üyeleri,Hasan Hüseyin Üsküdar, İlkay Biber,Düzgün Kaya,Satı Oral, İş adamı Mimar Süleyman Uluocak, Salih Zeki Durmuoğlu ,ÇYD yönetim kurulu üyesi Asuman Durmuoğlu,Ayhan Şahenk Ortaokulu müdürü Dilek Gürel ,Fatma Süslügil İlkokulu müdürü Gülsüm Çınar, ve diğer birçok okul müdürü de törende hazır bulundu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34