banner32

Bu İşler Güveçle Olmaz Beyler

30 Mart 2014 yerel yönetim seçimlerinde % 50 oy alan Bahattin Ünver ve ekibine karşı bir hareket başlatan bazı kişilerin kahvaltı ve güveç partileri Zeytinburnu sosyal medya camiasında ön plana çıktı.

Bu İşler Güveçle Olmaz Beyler
İstanbul Times Gazetesi olarak  günlerdir uzaktan takip ettiğimiz bu hareketin içinde yer alanların çoğunun bekledikleri yere gelemedikleri için rahatsızlıklarını yapılacak olan ilçe kongresinde taraf toplamak adına ilginç isimler ile bir araya geldiklerini tespit ettik.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber  

Özellikle Ümit ileri ismi ile Face Book sayfasında ilginç paylaşımda bulunan kişinin ilçenin işleyişini yakından bildiğini düşünüyoruz.

Ünver başarısına başarı kattı

29 Mart 2009 yerel yönetim seçimlerinde % 44 Oy alan Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı 30 Mart 2014’de % 50 oy almışken ve gündemde ülke için çok önemli olan Cumhurbaşkanlığı seçimi varken ve başarısına başarı katan bir ilçe başkanı ve ekibi dim dik ayakta ilken güveç ve kahvaltı toplantılar tutmaz. İlçe başkanı ve yönetimine saygınız yoksa % 50 oy ile dolan sandıklara saygınız olsun beyler.

Tanıtım Madyadan Sorumlu ilçe başkan  yardımcısı Ahmet Kaya yönetime saygılı olunsun dedi

Ak Parti Zeytinburnu Tanıtım ve Medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya ile telefondan yaptığımız görüşmede şunları söyledi; "Kongrede delegenin oyunu alıp seçilmiş bir ilçe başkanı ve yönetimine karşı kapalı kapılar ardından siyasi etiğe yakışmayan çaışmalar yapılması bizi üzüyor. Partimiz kongre sürecine girdiği zaman şartları uyan herkes elbete aday olabilir. Burada bir sorun ve sıkıntı yok. Sıkıntı sevip saydığımız bazı insanların yanlış hal ve hareketler içinde olmasınadır. Hata yapan arkadaşlarımızın yaptıkları yanlıştan dönmelerini tavsiye ederim" dedi.

Murat başkan sesiz kalma

Zeytinburnu siyasetini yakından bilen  kişilerle yaptığımız görüşmelerde  bu kadar olayın Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’dan habersiz yapılma ihtimalimin zor olduğunu ifade ederek başkanın farklı bir siyaset uygulayarak taraflar birbirini zayıflatsın  işin sonunda yumruğu masaya koyan kişi ben olayım düşüncesinde olduğunu ifade ettiler.

Ümit İleri İsmi ile Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatını yakından tanıdığı belli olan Face Book kullanıcısı ilginç paylaşımlar yapıyor. Hep beraber paylaşımlara göz atalım.

Face Book Paylaşım :1

Ak Parti ilçe yöneticilerini ve mahalle başkanlarını kınıyoruz.Gökhan başkanımız bizimle dedik,mutlaka bekliyoruz dedik,çok güçlüyüz bu işi bitireceğiz dedik 300'e yakın kişiyi telefonla aradık birçoğuyla yüz yüze görüştük,kuzu eti var dedik gele gele 100 kişi anca geldi;gelenlerin yarısı zaten ZİAD’ın okey tayfasıydı.yazıklar olsun diyoruz başkada bir şey demiyoruz.

Face Book Paylaşım : 2

Gümbür gümbür geliyoruz,milyonlarca kişinin hayranı olduğu ilçe başkan adayımız ve milyarlarca kişinin peşinden koşturan teşkilat başkanı adayımız …….  ………bomba gibi geliyoruz.herkesi Ayhan Özsoy'un başkanlık yaptığı SKM Ziad'a bekliyoruz;Allah'ını seven defansa gelsin

Face Book Paylaşım : 3

Ak Parti ilçe yöneticilerini ve mahalle başkanlarını kınıyoruz.Gökhan başkanımız bizimle dedik,mutlaka bekliyoruz dedik,çok güçlüyüz bu işi bitireceğiz dedik 300'e yakın kişiyi telefonla aradık birçoğuyla yüzyüze görüştük,kuzu eti var dedik gele gele 100 kişi anca geldi;gelenlerin yarısı zaten Ziad'ın okey tayfasıydı.yazıklar olsun diyoruz başkada bir şey demiyoruz.

Face Book  Paylaşım :4

Birileri beni eski günlerime döndürmeyin demiş;hangi eski günlerine dönecen MHPye mi Anap'a mı?hee belki de çeyrek mafya olduğun günleri söylüyorsundur,elinden geleni ardına koyma; ZİAD’ı senin çay ocağına çeviren adam orda da yardım eder sana korkma;korkma ama titre...

Face Book Paylaşım :5

Belediye başkanlık makamına iyice ısınan Gökhan başkanımız ilk kalabalık toplantısını başkan yardımcıları ….. ……..     …….   ….. ile birlikte Romder'de yaptı.coşkulu kalabalığın Romanlar seninle gurur duyuyor tezahüratları yaptığı gecede Gökhan başkanımızda:tezahürat yapıp durmayın,beni zaten herkes sever,inanmayan gelsin Ziad'a ve benim ne kadar önemli bir şahsiyet olduğumu görsün" dedi.

Face Book Paylaşım :6

Değerli arkadaşlar,yaklaşık 3 aydır kısıtlı imkanlarla verdiğimiz bağımsızlık mücadelemizi,ilçe Protokolü'nden sadece Gökhan Başkanımızın katıldığı 1. Geleneksel Ziad Güveç Şenliği ile yaklaşık 1500 kişilik dev bir kadroyla taçlandırmış ve liste çalışmamızı nihayete erdirmek için sona yaklaşmış bulunmaktayız.Yakın zamanda dar kapsamlı kadromuzla basın mensuplarımızın karşısına çıkacak ve eleştirilerimizi mertçe söyleyeceğiz.evet zor bir yoldayız ama başaracağız.başkan adayımızı bulduğumuz an projelerimizde beraber açıklayacağız,o güne kadar bütün dostlarımızı SKM Ziad'a bekleriz.şimdiden teşekkür ederiz

Face Book Paylaşım :7

1 yıl sonra milletvekili olacağı ümit edilen şu anki başkanımız Murat Aydın ve onun yerine geçeceği söylenen ve bunun için de büyük bir çalışma yaptığı belirtilen Gökhan Kasap başkanımız..

İstanbul Times Gazetesi,www.istanbultimes.com.tr,Zeytinburnu Times Gazetesi, www.zeytinburnutimes.com.  ve istanbultimes.tv olarak gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Tercihimiz ve düşüncemiz Milletin yanında yer aldığı siyasilerin yanında olduk ve olacağız.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Umut Geri
Umut Geri - 10 yıl Önce

Gökhan başkanın kendisini bu şekilde rezil etmesi,koskoca belediye başkan yardımcısının kamuoyu önünde bu kadar küçük düşmesi hiç hoş olmadı.dilerim murat başkanımız bu pespayeliğe dur der ve başkan yardımcılığı makamının şerefini kurtarır

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34