banner32

Marmaray'da İlk Seferler İptal Edildi

Marmaray'da ilk seferler yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle kısa bir süreliğine iptal edildi.

Marmaray'da İlk Seferler İptal Edildi
Dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve kalabalık bir heyet ile birlikte açılışı yapılan Marmaray'da bugün sabah saatlerinde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Seferler İptal Edilmiştir

Sabah saat 08.00'de CNN Türk Televizyonu'nun Marmaray'dan canlı yayın yaptığı sırada elektrikler kesildi. Kesintisinin ardından ''Seferler iptal edilmiştir'' anonsu yapıldı.

Arıza Giderildi

Yapılan anonsun ardından tramvaydan inenler olurken kısa bir aranın ardından kesinti giderildi. Şu anda Marmaray seferlerinde herhangi bir sorun olmadan seferler devam ediyor.

İlk Konuklar 

Asrın Projesi Marmaray dün dualarla açılmıştı. Asya ile Avrupa'yı denizaltından birbirine bağlayan, "Asrın Projesi" Marmaray'ın ilk konukları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile Romanya Başbakanı Viktor Ponta'nın Üsküdar'da başlayan yolculuğu, Yenikapı İstasyonu'nda sona ermişti.

Tarihi Eserlerin Olduğu Müze Gezildi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da eşlik ettiği Gül ve beraberindeki heyet, Yenikapı İstasyonu'nda Marmaray kazılarından çıkan tarihi eserlerin yer aldığı sergiyi gezmişti.

Pula İmza Attılar 

Gül, Çiçek, Erdoğan, Mahmud, Abe ve Ponta daha sonra PTT tarafından Marmaray'ın açılışı dolayısıyla özel olarak hazırlanan pulun, müzede sergilenecek örneğine imza atmıştılardı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34