banner32

Yunus Gülmek meclis üyesi aday adayı oldu

Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi emekli maliyeci iş adamı Yunus Gülmek 'de bundan sonra meclis üyesi sıfatı ile Zeytinburnu'na hizmet etmek için aday adayı olduğunu açıkladı...

Yunus Gülmek meclis üyesi aday adayı oldu
 Teşkilatçı Başkan Yunus Gülmek Meclis Üyeliğine Talip

Ak
 Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlıgı’nda İki Dönemdir İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ve İlçe Yaşlılar Komisyon Başkanlığı Görevini Başarıyla Yürüten         Yunus Gülmek;

Partim Ve Teşkilatım Uygun Gördükleri Taktirde Meclis Üyesi Olarak Zeytinburnu Halkımıza Hizmet Vermek Üzere Aday Adayı Olduğunu Belirterek, Başvuru Dosyasını Zeytinburnu İlçe Başkanlığına Teslim Etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ve Yaşlılar Komisyonu Başkanı Yunus Gülmek Yaptığı Kısa Açıklamada “Hizmet Sevdalısıyım. Teşkilatımızın Ve Zeytinburnu Halkının İçinden Gelen Biri Olarak Üzerime Düşen Görevi Başarıyla Yapaçağıma Yorulmadan, Dinlenmeden Çalışacağımdan Emin Olabilirsiniz.

Amacım Zeytinburnumuzun Ve Halkımızın Refahına Katkı Sağlamaktır. Şöhret Ve Koltukla Bugüne Kadar İşimiz Olmadı, Gelecekte De Olmayacaktır.

Sevdamız İnsanımızdır Ve Onun Mutluluğudur

Bu Da Ancak Birlikte Ve Azimle Çok Çalışarak Olur. En Güzel Örneğimiz Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’dır.

Bende Zeytinburnu Ölçeğinde Sessizlerin Sesi Olmak, Halkımızın Refah Ve Mutluluğunu Arttırmak, Partimizin Bana Vereceği Görevleri En İyi Şekilde Yerine Getirmek İçin Var Gücümle Çalışacağım.

Yüce Rabbimden Hakkımızda Hayırlı Olmasını Diliyorum.” Sözleriyle Konuşmasını Sonlandırdı.

Yunus Gülmek Kimdir ?

1960 Siirt Doğumlu Olan Yunus Gülmek 35 Yılıdr Zeytinburnu’nda İkamet Etmektedir. 1984 Yılında Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğüne Vergi Memuru Olarak Atanır. Daha Sonra Muhasebe-Mali İşler-Denetçilik Görevlerini Başarıyla İcra Eder. Bir Çok Memur, Sendika, Vakıf Ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Temsilcilik Yapmıştır.

Emekli Olduktan Sonra Zeytinburnu’nda Kendine Ait Tekstil İmalatını Kurarak Bir Çok Hemşerisine Bu Vesileyle İş İmkianı Sağlamıştır. Geniş Hemşeri, İşçi Ve Esnaf Çevresine Sahiptir.

Ak Parti’de 6 Yıldır Aktif Olarak Siyaset Yapmaktadır. Siyaset Akademisini Başarıyla Bitirmişdir.

İlçe Yönetimine, Yedek Yönetim Kurulundan Başlayarak; Asil Yönetim, Yaşlılar Komisyon Başkanlığı, Ekonomik İşler Başkan Yardımcılığı, Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı Ve Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı Görevlerini Başarıyla Gerçekleştirdi.

Sevilen, Sayılan Ayrıca Mütevazi Kimliğiyle Tanınan Yunus Gülmek, Konuşmaktan Çok İcraata Önem Veren Bir Yapıya Sahiptir.

Ayrıca Bir Çok Sivil Toplum Örgütlerinde Başkanlık Ve Yöneticilik Yapan Yunus Gülmek:

·  Yeni Nesil Yardımlaşma Dayanışma Kültür Ve Gençlik Dernegi Başkanı

·   
Siirt Vakfı Yönentim Kurulu Üyesi

·   Siirt Bağtepe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi

·  Zeytinburnu Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı

·  
Maliye Vakıf Üyesi

· Gönüllü Trafik Müfettişidir

*   Magder Hasar Tespit Komisyon Başkanı

Gibi Bir Çok Sivil Toplum Kuruluşlarında Sosyal Hayatın İçinde Olan Bir Şahsiyettir.

Yunus Gülmek Evli Ve 3 Çocuk Babası Olup İşletme Fakultesi Mezunudur.

İyi Düzeyde Arapça Dilini Bilmektedir.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34