banner32

CHP'den coşku dolu Bayram Yürüyüşü

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü 90. Yılı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için gece ve gündüz olmak üzere iki yürüyüş etkinliği yaptılar.

CHP'den coşku dolu Bayram Yürüyüşü
 Cumhuriyet Halk Partisi gönüllüleri akşam saat 19.00’da Fener Alayı için Adliye Meydanında toplandılar CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, Belediye Başkan Aday Adayları olan Metin Tarhan, S. Zeki Durmuşoğlu, Hasan Ali Hayıroğlu ve Mustafa Fazlıoğlu , Meclis üyeleri, İlçe örgütü ve çok sayıda partili katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Elif Günay 

Zeytinburnu Adliye Meydanında Andımızın okunmasının ardından başlanılan Cumhuriyet Yürüyüşü; Türküler, şarkılar, halaylarla 58. Bulvar Caddesi boyunca devam etti. Kortejin bir ucu Depo Durağındayken bir ucu da Sümer’deydi.

CHP İlçe Başkanı Metin Doğan konuşmasına başlamadan önce devrim şehitlerini andı. “ Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak Cumhuriyetimize 90. yılında da sahip çıkıyoruz var oldukça ilelebet sahip çıkacağız. Türkiye Cumhuriyetinde Milli Bayram Kutlamalarımız yasaklandı. Mustafa Kemal nasıl yedi düvele karşı Kurtuluş savaşında dimdik ayakta durdu ise bizlerde onun evlatları olarak dimdik ayaktayız.” Dedi ve devam etti. “  Hepimizin Cumhuriyeti yaşatmak boynunun borcudur. İşte bizler Şehitlerimize Atamıza karşı namus borcumuz u ödemek ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak için buradayız. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın en büyük bayram olan, Cumhuriyet Bayramı “ dedi

Seçimlerden sonra “Kültür Merkezinin adının Cumhuriyet Kültür Merkezi olacağını söyleyen Metin Doğan Zeytinburnu’nu Kemalistlerin yuvası yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yaşasın, Mustafa Kemal! Yaşasın, Laik Türkiye! “ haykıran Cumhuriyetçiler bir taşkınlığa maal vermeden yürüyüşlerini tamamladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34