banner32

Sevgi Grubu'ndan Akgün'e Doğum Günü Sürprizi

Zeytinburnu " Sevgi Grubu" Üyelerinden Huzurevleri ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün'e,arkadaşları, Zeytinburnu Deniz Cafe'de sürpriz bir doğum günü partisi düzenlediler.

Sevgi Grubu'ndan Akgün'e Doğum Günü Sürprizi
"Sevgi Grubu " üyelerinden ,Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Nadiye Polat ve eşi Alaattin Polat, Aliye Öztürk ve eşi Tuncay Öztürk ,Selma Öztürk, Sevgi İzci, Zeytinburnu -Merkez Telekom'un danışmanı ve kurucusu Salih Zeki Durmuşoğlu ve eşi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Durmuşoğlu, Zeytinburnu Kızılay Şubesi Mahalle Başkanı Seviye Aşır,(İSÖS) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Müdürü Nail Karabulut ile, (ZEYÇED) Zeytinburnu-Çevre -Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili, ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Kesilen pastanın ardından,kendisine çiçek ve hediyeler sunulan Perihan Akgün,mutluluğunu evine davet ettiği grup arkadaşlarına balık ziyafeti vererek sürdürdü.
Davetlilerin de, çok memnun ayrıldığı gecenin sonunda grup, "Sevgi Grubu Kurucusu Ali Gündüz (ALO AFİŞ)'ün 18 Kasım'da kutlanacak doğum gününde buluşmak üzere ayrıldılar.. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34