banner32

Kaymakam Seçilmiş'e Ziyaret

Zeyçed Yeni Yönetimi ve, Zeytinburnusporlular Derneği, Kaymakam Seçilmiş'i Ziyaret etti.

Kaymakam Seçilmiş'e  Ziyaret
 Zeytinburnu Çevre-Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED), Olağan Genel Gene Kurulunun ardından Başkanlığa getirilen Selin Çiçekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kenan Yalçın ve yönetimde yer alan arkadaşları ile, Zeytinburnusporlular Deneği Başkanı Muhsin Koç ve Yönetimi, Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş'i makamında ziyaret edip,dernekleri hakkında bilgi verdiler.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED) ile, Zeytinburnusporlular Derneği'nin müşterek gerçekleştirdikleri Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş'in makam ziyaretinde, ZEYÇED Başkanı Yusuf Kenan Yalçın,Başkan Vekili Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz,Genel Sekreter Gazeteci Mehmet Alpay ve Yönetim kurulu üyeleri ile,Zeytinburnusporlular Derneği''nden Başkan Muhsin Koç,Başkan Yardımcısı İlhami Taşpınar,Genel Sekreter Cevdet Karpuz,Ali Faryap,Sait Kafaf,Yılmaz Cihanoğlu da hazır bulundu.

ZEYÇED Başkanı Yalçın konuşmasında, yapacağımız toplantı ile çevre gönüllülerinin bira araya getirilip yepyeni bir program belirleyeceğiz dedi. Zeytinburnusporlular Derneği Başkanı Muhsin KOÇ’da, Zeytinburnu Kaymakamlığı ve Zeytinburnu Belediyesi ile fikir birliği içerisinde yapılacak çalışmalarla Zeytinburnuspor'un eski günlere ulaştırma çalışmalarına hız vereceklerini ifade etti.
Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş "Yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade etti" içilen çayların ardından görüşmeler sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34