banner32

MHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatından Kalabalık Yürüyüş!

MHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını dolayısıyla Fener Alayı ve Mehteranla görkemli bir yürüyüş gerçekleştirdi.

MHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatından Kalabalık Yürüyüş!
Çok sayıda katılımın olduğu yürüyüşte Vatandaşlar evlerinin balkonlarından alkışlarla destek olurken Sürücülerde korna sesleriyle fener alayına eşlik ettiler. Yürüyüşün Başkanlığını MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Fethi Ahmet Alparslan, Erdem Karakoç, Saffet Sancaklı ,Vahdet Çakıroğlu ve ilçe teşkilatı kol kola yürüdüler.

Zeytinburnu Times / Çağla Pekgüleç 

Zeytinburnu Mevlana Caddesinden başlayan yürüyüş Depo durağında son buldu.

Yürüyüşün ön kısmında Mehteranın verdiği konser izlenmeye değerdi. Ülkü ocaklarının genlerinin sloganları tüm Zeytinburnu’nu balkonlara döktü.Fener Alayı Adliye meydanındaki ilçe binasının önüne geldiğinde ilçe binasının üstünden atılan havai fişekler Cumhuriyet coşkusunu iki katına çıkardı.

 MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Fethi Ahmet Alparslan konuşmasında Cumhuriyetimizin bu yıl 90.yılını aynı coşku ve heyecanla kutuluyoruz.Bizlere bugünleri canları ve kanlarıyla emanet eden Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyoruz.Andımızı kaldıranlar.İstiklal marşının okunmasından rahatsız olanlara,ülkemizin üzerinde operasyon yapma gayreti içine girenlere bugün Zeytinburnu gereken dersi vermiştir.Ben tüm Teşkilatıma ülkü ocaklarımıza teşekkür ediyorum dedi.

MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Fethi Alparslan’ın kızının coşkulu andımıza ise katılanlar tek bir ağızdan eşlik ettiler ve coşkulu anlar sağlandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34