banner32

Çırpıcı Çayırı ile alakalı ilginç iddialar

Bizans ve Osmanlı döneminde Mevlanakapıdan başlayıp Hava Limanına kadar olan geniş bir araziyi bünyesinde barındırın tarihi Çırpıcı Çayırı'nın elde kalan küçük parçasında İBB.halkın nefes alması adına kısa bir süre önce ihaleye çıktı. İhaleyi alan Üçoklar ve Nuhoğlu firmaları hemen çalışmaya başladılar.Ancak haber ihbar hattımıza İBB ye ait ferforjelerin hurdacılara satıldığı iddiası ulaştı...Kimseyi suçlamadan yetkililere sorduğumuz soruların cevaplarını bekliyoruz...

Çırpıcı Çayırı ile alakalı ilginç iddialar
Çırpıcı Çayırı özgürlğüne ne zaman kavuşacak ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) halkın daha rahat bir şekilde nefes alabileceklerini çevre düzeni ve sosyal tesislerin olduğu  bir çalışmanın ihalesini yaparak Nuhoğlu ve Üçoklar firmasına verdi. 

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Buraya kadar her şey normal. Ancak haber ihbar hattımıza gelen maillerde ihale yapılmadan önce İBB tarafından parkın çevrildiği ferforje demirlerinin Avcılar Firuzköy’de yerleşik bir hurdacılık firmasına satıldığı iddiaları var.

Ayrıca ihale alınan alanda yapılan binaların altına taş kullanılması gerekirken müteahhit firmanın ihale şartlarına aykırı olarak otobüs durağında sökülen asfalt kırıklarını kullandığı iddiası da tarafımıza ulaştırılmış durumda .

İBB’ye Üçoklar’a ve Nuhoğlu Müteahhitlik firmasına sormak istiyoruz ;

Çevre düzenlemesi yapılan alanda ki ferforjeler nereye gönderildi ?

İBB.ye ait Ferforjelerin Avcılar Firizköy’de hurdacılık yapan firmaya satıldığı iddiası doğru mu ?

Ferforjeleri taşıyan 34 YJ  9521 plakalı araç kime aittir ?

Ne için kullanılacağını bilmediğimiz ve kaba inşaatı biten binaların alt zeminlerine taş kullanılması gerekirken taş yerine asfalt kırıklarının kullanıldığı doğru mu ?

Bu çalışma da kamunun zarı var mı ?

Çalışma yapılan alanın kaplandığı teller İBB.ye mi yoksa ihaleyi alan firmalara mı ait ?

Kamuoyu bu soruların cevabını bekliyor.

  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34