banner32

Akdağ’dan İstanbul Times TV.ye ziyaret

Tacettin Akdağ İstanbul Times' ı ziyaret etti...

Akdağ’dan İstanbul Times TV.ye ziyaret
 Şu an stüdyo kurma çalışmalarını yapan İstanbul Times TV.yi sürpriz bir şekilde ziyaret eden Zeytinburnu Esnaf odası başkanı Tacettin Akdağ TV.mizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’e şunları söyledi “ Sizler Zeytinburnu , İstanbul  ve ülkemiz adına gazetelerinizle güzel çalışmalar yapıyorsunuz bu güzel çalışmalara bir de  İstanbul Times Tv eklenince daha da güzel çalışmalar yapacağınızdan kuşkum yok.  Bu Tv.bizim sesimizi muhataplarımıza duyuracak aslında sizden çok bizim Tv.miz desek sanki daha iyi olacak diye düşünüyorum dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Akdağ 
konuşmasında İstanbul Times Tv. için üzerimize düşen ne var ise seve seve yapmaya talibiz diyerek desteğini ortaya koyması Çetiner tarafından memnuniyetle karşılandı.

Gazetelerimizin ve WEB Tv.mizn imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’de yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Tacettin Akdağ sadece iyi günde değil zor günde de dostlarının yanında yer alarak elinden gelen gayretleri ortaya koyması memnuniyet verici dedi.

Çetiner  konuşmasında ayrıca Sayın Akdağ ince bir düşünce ortaya koyarak şu an masraf dönemindesiniz. Biz de TV’nizde yayınlayacağınız bir programa yıllık olarak sponsor olmak kaydı ile bu çorbada bizim de bir tuzumuz olsun sözünün kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek bu ince düşünceden dolayı esnaf odası başkanı Tacettin Akdağ’a teşekkür etti.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34