banner32

CHP Ordu derneğini ziyaret etti

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan ve kalabalık bir partili Sümer mahallesinde bulunan Ordu derneğini ziyaret etti.

CHP Ordu derneğini ziyaret etti
HABERİN GALERİSİ
23 nisan vs

23 nisan vs

CHP'de STK ziyaretleri devam ediyor

İlçe başkanı Metin Doğan ile birlikte yardımcıları Bülent Yalçınkaya ,Selamettin Yeniyol, Yönetim kurulu üyesi Sefer Cengiz , meclis üyeleri İlkay Biber,  Hasan Hüseyin Üsküdar, Av.Resmiye Göç başta olmak üzere çok sayıda partili dernek başkanı Recai Memiş ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

CHP Zeytinburnu Belediye başkan aday adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu'da dernek ziyaretlerinde partisini yalnız bırakmıyor

CHP Zeytinburnu Belediye başkanlığı için en erken aday adaylığını açıklayan mimar Mustafa Fazlıoğlu da tüm çalışmalarında CHP Zeytinburnu ilçe örgütünü yalnız bırakmıyor.

Ordu derneğinde gündem Fındığın fiyatı oldu. Dernek başkanı Recai Memiş Fındığın değerinde alıcı bulmadığını iddia etti.

CHP ilçe başkanı Metin Doğan'da konuşmasında hükümetin milli bayramları unutturmaya çalışmasına karşın CHP olarak bu konuda üzerlerine düşen her türlü çalışmayı yaptığını söyledi. 

Doğan Yerel yönetim seçimlerinde iddialı olduklarını ifade ederek Zeytinburnu'nu AKP.li belediyeden kurtaracağız diyerek sözlerini tamamladı.

Mimar Mustafa Fazlığğlu şu an bulunduğumuz Mahalle olan Sümer'de halk kentsel dönüşüm konusunda çok rahatsız çünkü adil bir dönüşüm yapılmak istenmiyor. Bir
mimar olarak halkın cebinden kuruş para çıkmadan bire bir yer almaları mümkün dedi.

Ordu derneğinin buluduğu Sümer mahallesinde ikamet ettiğini ifade eden CHP Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi İlkay Biber 'de yaptığı kısa konuşmada ilk günden beri kenstel dönüşüm sürecini takip ettiğini ifade ederek halka doğru ve gerçek bilgilerin verilmediğini iddia etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34