banner32

Bitlis Sason Muş ve Köyleri Derneği; “Ömer Başkanı’mız Bayrağı Taşımaya Devam Edecek”

Zeytinburnu Bitlis Sason Muş Ve Köyleri Derneği’nden Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a tam destek geldi. Derneğin yönetim kadrosu ve üyelerinin ortak görüşüyle “31 Mart’tan sonra da Ömer Başkanı’mız bayrağı taşımaya devam edecek. Zeytinburnu’ndaki tüm hemşehrilerimizi destek olmaya davet ediyoruz.” açıklaması geldi.

Bitlis Sason Muş ve Köyleri Derneği; “Ömer Başkanı’mız Bayrağı Taşımaya Devam Edecek”
Zeytinburnu Bitlis Sason Muş ve Köyleri Derneği 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a tam destek vereceğini açıkladı. 2019 yılından bu yana verdiği sözlerinin tümünü yerine getirmiş, hatta ekstra birçok projenin de tamamlanmasını sağlamış bir Başkan olarak, Zeytinburnu’nda bayrağı taşıma görevine devam etmesi yönünde görüş birliğine vardıklarını belirten dernek yöneticileri ve üyeler, “Zeytinburnu’nda verilen sözlerin tutulması ve en doğru hizmet için, ilçemizdeki tüm hemşehrilerimiz ile birlikte Başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” görüşünde birleştiler.

“ZEYTİNBURNU’NA KALICI ESERLER BIRAKMAYA DEVAM EDECEĞİZ…”

Derneği ziyaret eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da, “Bu bir nezaket ziyaretiydi, ancak girişten itibaren buraya gelmekte zorlandık. Ayaklarınıza sağlık. Biz sizlerin desteğinizin farkındayız, Allah’ta bizleri size layık etsin. Ben her yerde söylüyorum; ‘Hiçbir emek boşa gitmez’ Çok güzel işler yaptık, çok güzel tepkiler aldık. Zeytinburnu’nun bundan sonraki dönemlerine de imza atacak kalıcı eserler bıraktık. Sizlerin desteğiyle de bundan sonra da bırakmaya devam etmek arzusundayız.” dedi.

Bu dönemde İBB’nin desteğinden mahrum bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Arısoy, ilçelerdeki hizmetler için İBB desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Zeytinburnu’muza daha birçok eser kazandırmak için İBB Başkan Adayımız Murat Kurum’a da desteklerinizi bekliyoruz. Birlikte çok daha fazla güzel işler yapacağımızdan şüpheniz olmasın.” diye konuştu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34