banner32

Ak Parti Beştelsiz Mahalle Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, Beştelsiz Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış kurdelesini kesti.

Ak Parti Beştelsiz Mahalle Seçim İrtibat Bürosu Açıldı
AK Parti Beştelsiz Seçim İrtibat Bürosu resmi açılışı Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un katılımıyla gerçekleşti.

Beştelsiz Mahalle halkının coşkuyla karşıladığı açılış törenine AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta’nın yanı sıra Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, Belediye Meclis üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları katıldı.

Beştelsiz Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun önünde konuşma gerçekleştiren Ömer Arısoy, “Hepinizin bildiği gibi 2019 yılında Zeytinburnulu hemşehrilerimizin büyük desteği ile Zeytinburnu’na hizmetkâr olduk. Allah’a sonsuz şükürler olsun verdiğimiz bütün sözleri tuttuk. Onun dışında sözümüz olmayan birçok eseri birçok güzelliği Zeytinburnu’muza kazandırmak nasip oldu.

Şimdi yeni bir heyecanla yeni bir hikâye yazmak için yollardayız. Bizim Zeytinburnu’nda daha yapacak çok işimiz var. Seçim Beştelsiz Seçim İrtibat Büro’muz seçim çalışmalarımız için hayırlı olsun. Beni dinleyen bütün komşularımıza teşekkür ediyorum. Hepinizin desteğini ve duasını bekliyoruz. Allah bizi sizlere mahcup etmesin. Hayırlı uğurlu olsun” diyerek açılış kurdelesini kesti.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, “Maltepe Mahallesi hariç bütün mahallelerimizde peyder pey seçim irtibat bürolarımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Beştelsiz Mahalle’miz AK Parti’nin kuruluşundan bu zamana kadar Cumhurbaşkanı’mıza ve yol arkadaşlarına sahip çıkan bir mahalledir.

Huzurlarınızda hepinize teşekkür ediyorum. 42 gün sonra Zeytinburnulu hemşehrilerimiz kendisine önümüzdeki 5 yıllık dönemde hizmetkâr olacak kadroları seçecek. Biz diğer siyasi partilerle kıyaslandığında daha şanslı bir konumdayız.
Çünkü 2019 yılında yola çıktığında vaat ettiği bütün projelerini hayata geçirmiş hatta ihtiyaç hâsıl olduğunda projeleri saklamadan hayata geçiren bir Belediye Başkanımızla yola çıkıyoruz. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34