banner32

Mehmet Nezir İlgörmüş ’de Meclis üyeliğine talip

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığına başvuru dilekçesi veren iş adamı Mehmet Nezir İlgörmüş 30 Mart 2014 de yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) aday olmak için başvuru dosyasını teslim etti.

Mehmet Nezir İlgörmüş ’de Meclis üyeliğine talip
1992 Körfez harbinden sonra  Doğu vilayetlerinden Zeytinburnu’na yapılan göç ile ciddi oranda hemşehrisi Zeytinburnu’na yerleşen iş adamı Mehmet Nezir İlgörmüş’de  hemşehrilerini Belediye meclisinde temsil etmek üzere aday adayı oldu.

İlgörgörmüş ,Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi “Amacım ülkenin önünü açan Ak Parti’de siyaset yaparak hemşehrilerimin sorun ve sıkıntılarının çözümü için kendilerine yardımcı olmak adına meclis üyesi aday adayı oldum. Aday adayı olmadan Bitlis –Muş Sason Dermek başkanımız Abdülhamit Aksu başta olmak üzere bölgemizin kanaat önderleri ile yapmış olduğumuz istişarelerde bizim aday adayı olmamız konusunda hem fikir olduğumuz için başvurumuzu yaptık. Bana bu alanda hizmet imkanı verilirse güzel çalışmalar yapabileceğime inanıyorum “dedi.

Mehmet Nezir İlgörmüş Kimdir?

Mehmet Nezir İlgörmüş 1979 yılında Bitlis’in Mutki İlçesinde dünya’ya geldi. Gölbaşı İlköğretim okulunda İlköğrenimini tamamladı. 1989 yılında Bitlis’ten, İstanbul’a ticaret için geldi. 1991 yılında Beyazıt Laleli ticaret hayatında önemli adım attı. İlgör Limited şirketini kurdu. 2003 Yılında Zeytinburnu’nda ikamet etmeye başladı ve iş sektörünü Zeytinburnu’nda geliştirdi.

“Ayakkabı ve Terlik Dünyası” markası ile açtığı mağzalar bugün 5’i buldu ve 9 imalathanesi var.

Birçok STK’da görev almakta birlikte Ayakkabı ve Terlik Dünyası Yönetim Kurulu Başkanıdır. İlgörmüş Rusça, Arapça, Kürtçe ve Polakça olmak üzere 4 dil biliyor.

Büyük Buluşma 1 Aralık 2013 saat 19 ile  22 arası Kazlıçeşme Kültür Merkezinde  olacak

Mehmet Nezir  İlgörmüş’ün aday adaylığına destek vermek için Bitlis-Muş Sason Sosyal Yardımlaşma  Ve Dayanışma Derneği yönetimince  Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapılacak olan İlgörmüş’ün aday adayı tanıtım toplantısında Bitlis ve Muşlular desteklerini ortaya koyacaklar. Sürecin Mehmet Nezir İlgörmüş için hayırlara vesile olmasını dileyen Dernek Başkanı Abdülhamit Aksu’da genç başarılı ve hizmet aşkı ile dolu üyemiz Mehmet Nezir İlgörmüş için elimizden gelen destek ve gayetleri vereceğiz dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan Toplu
Hakan Toplu - 10 yıl Önce

Hakkın icinden gelmiş bir meclis uyesi olarak kendisini destekliyoruz.Ve hayat da başarılı olmasını temenni ediyoruz.

Saim damar
Saim damar - 10 yıl Önce

Değerli meclis üyesi aday adayı abimize sonsuz basarılar diliyorum inşallah hak etiği yere gelir

Sait erem
Sait erem - 10 yıl Önce

Senın gıbi harıka bır insan ancak o partıye yakışir harıka insan ve harıka partı basarılar dılerım

ilyas sayilgan
ilyas sayilgan - 10 yıl Önce

Cok degerli baskan adayimiz sn mehmet nezir basarili olacaginiza eminim insallah sizin basarilarinizla gurur duyariz. Cunku buna imacimiz sonsuz...

ilyas sayilgan
ilyas sayilgan - 10 yıl Önce

Degerli abimiz basarilarinizin devamini dilerim

Nurettin kardeş
Nurettin kardeş - 10 yıl Önce

Z burnu İcin çok önemli bir aday adam gibi bir adam oy potansiyeli en yüksek aday

Maşallah Sayılkan
Maşallah Sayılkan - 10 yıl Önce

Biz gençler olarak muttiş abemizi sonuna kadar destekliyor 01 12 2013 saat 19 da z bunurnu nikah salonuna bekliyoruz

ERDAL ESİN
ERDAL ESİN - 10 yıl Önce

yolun açık olsun sonuna kadar seni desteklıyoruzz


SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34