banner32

Mehmet Nezir İlgörmüş Gündem’in konuğu oldu

İş Adamı AK Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı, Mehmet Nezih İlgörmüş, “Gündem” Programı’nın Yapımcısı Hüseyin Çetiner’in Programına konuk oldu.

Mehmet Nezir İlgörmüş Gündem’in konuğu oldu
İstanbul Times Tv ve Gazetesi’nin stüdyosuna gelerek Hüseyin Çetiner’in "Gündem" programına konuk olan İlgörmüş, kendisi ve aday adaylığı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi/ Elif Günay

1979’da Bitlis Mutki’de doğduğunu söyleyerek söze başlayan İlgörmüş, “İlkokulu bitirir bitirmez İstanbul’a ticaret amaçlı geldim. Genç yaşta hayatı öğrenmeye başladım” diyerek ekledi. “Ekmeğimizi çok şükür kazanıyoruz ve bizden de ekmek yiyen insanlar var bunlar beni mutlu ediyor” dedi.

Ayakkabı ve Terlik Dünyasının sahibisiniz, 5 şubeniz ve 9 imalathaneniz var kolay bir şey değil diyen Çetiner’e, “Biz 3 kardeş İstanbu’a geldik alt yapıyı kurmaya başladık. İşçilerimizle aramız bir patron- işçi ilişkisi değil onlarla da aramızın bu kadar sağlam olmasıyla birlikte 25 yıldır da devam ettiriyoruz.”diyerek cevap verdi.

AK Parti ve çözüm süreci ile ilgili düşünceleriniz nelerdir sorusuna, "Başbakan Tayyip Erdoğan’ı İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı iken Hırka-i Şerifte görme fırsatım oldu. Başbakan Erdoğan’ın o zamandan beri yaptıklarını kimse inkâr edemez. Benim ailem ve toplumum kendini 3 siyasetçiye adamıştır, 1. Turgut Özal, 2.Tayyip Erdoğan ve 3.Necmettin Erbakan’dır. Ben silah altında yaşayan bir ailenin çocuğuydum. 1 senedir Çok şükür şehit haberleri ile sarsılmıyoruz.Çok şükür can güvenliği sağlandı Başbakan bizim için önemli bir nimettir "diye ekledi.

Neden AK Parti? Nasıl bu kararı aldınız?
Öncelikle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’la gurur duyuyorum. Geçlik Kolları da görevlerini çok iyi yerine getirip çalışıyor. Benim futbol sporuyla ilgili büyük bir çevrem var. Birçok amatör takımlarda top oynayıp kaptanlık yaptım.

Başbakanımızda futbol oynamış biridir bu yönüyle de kendisine sempatim çoktur sözlerinden sonra, Başbakanın önemli bir sözü vardır bende onu savunurum, “ Millet varsa ben de varım. Millet yoksa bende yokum” bu sebeple insanlara yürekten bakamadıktan sonra, Meclis üyesi olmuşum çokta önemli değil.

AK Parti İlçe Teşkilatı ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile ilgili neler düşünüyorsunuz?

Bahattin Ünver 2 dönemdir ilçe başkanıdır. Hizmetkâr bir insan kendisini takdir ediyorum. Zeytinburnu Belediyesine gelince, Zeytinburnu’nun eski halini de biliyorum. Yol yoktu, su basardı gerçekten Murat Aydın Zeytinburnu’nu her anlamda değiştirdi. Ben de bu değişimleri görür görmez 2004’te yer açtım. Murat Aydın, kendisinin de dediği gibi Zeytinburnu için saçlarını ağarttı. Halkın kalbinde yerini almış bir insan.

Son olarak AK Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayısınız sizin için de hayırlısı ne ise o olsun, Zeytinburnu’ndaki Derneklere, halka vatandaşa sesleneceksiniz aynı zamanda 1 Aralıkta Derneğinizin gecesi var ondan da kısaca bahsederimsiniz?

Bitlis, Muş, Sason Derneğimiz’in gecesinde; derneği anlatmak, kendimi tanıtmak ve üyelerimize göstermek adına, 1 Aralık Pazar günü saat 19.00 ile 22.00 arasında Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz Nikah Salonunda kokteyle birlikte yapılacaktır.

“AK Parti ve bu çalışmalar olmasaydı ben şuan Belediye Meclis üyesi Aday Adayı olmayı düşünmezdim. Benim aday olmamın tek sebebi milletimin beni aday göstermesi’dir “diye sözlerini bitirdi.

Bizlerde İstanbul Times Ekibi olarak Mehmet Nezih İlgörmüş’e başarılar diliyoruz.


YORUM EKLE
YORUMLAR
kutbettin yildirim
kutbettin yildirim - 10 yıl Önce

Testekliyoruz mükemmel konuşma

Nurettin kardeş
Nurettin kardeş - 10 yıl Önce

Mukemmel esnaflıkta bir numara inşallah meclisdede bir numara olur beşbin oyla gelen tek aday adayı

serhat muyan
serhat muyan - 10 yıl Önce

yolun açık olsun ALLAH yar ve yardımcın olsun sonuna kadar seninleyiz..

zeki behçetoğlu
zeki behçetoğlu - 10 yıl Önce

seni orda görmek bizim için gurur verici RABBİM YOLUNUZU açık etsin durmak yok yola devam seninleyizz ..

mehmet yakut
mehmet yakut - 10 yıl Önce

AK gençlik seninle bu güzel partide senin gibi güzel biri görmek bizim için onurdur yolunuz açık olsun başarılar dilerim .

eser muyan
eser muyan - 10 yıl Önce

seni bu partide görmek en büyük dileğimiz sonuna kadar seninleyiz rabbim gönlünüze göre versin yolunuz açık olsun..

fatih muyan
fatih muyan - 10 yıl Önce

ALLAH yolunu açık etsin başarılarının devamını dileriz durmak yok sonuna kadar devam

ERDİNÇ YALDIZ
ERDİNÇ YALDIZ - 10 yıl Önce

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN
DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUMM SENINLEYIZ..


SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34