banner32

Fazlıoğlu; En Büyük Projem ”AKP” yi göndermek

CHP Zeytinburnu Belediye başkan aday adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlı Seyitnizam Mahallesinde gövde gösterisi yaptı.Binlerce Partiliye seslenen Fazlıoğlu Zeytinburnu ile ilgili onlarca projemiz var ama en önemlisi “AKP” yi Zeytinburnu’nda göndermek dedi.

Fazlıoğlu; En Büyük Projem ”AKP” yi göndermek
Dr.Adil Emecan’dan Fazlıoğlu’na destek

CHP Seyitnizam Mahalle örgütünün yaptığı Toplantı Yılmazlar Düğün Salonunda yaıldı.Binlerce CHP.linin katıldığı iktidara yürüyüş toplantısı Mimar Mustafa Fazlıoğlu’nun gövde gösterisine döndü. Gecenin ilk konuşmacısı 3.Dönem Zeytinburnu Belediye başkanı Dr.Adil Emecan oldu. Emecan kendisinin CHP’nin bir neferi olduğunu ifade ederek ben her zaman örgütün hizmetinde çalıştım dedi.Emecan konuşmasında sadece  seçim döneminde CHP li gibi görünen kişilerle  seçim alınmaz dedi. Emecan Mahallelerde görev yapan   CHP.lilerin isimlerini de anarak ahde vefalı olduğunu ima etmesi salondan alkış aldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi  

Fazlıoğlu Salonu coşturdu

Mimar Mustafa Fazlıoğlu kürsüye davet edilince hemen konuşmak yerine salonun her tarafına giderek elleri havada halkı selamlaması Zeytinburnu’nun seçim havasına girdiğinin en önemli kanıtı idi. Daha sonra mikrofonu eline alan Fazlıoğlu konuşmasında şunları söyledi ”Merhaba Dutluk,Merhaba Mithatpaşa,merhaba Seyitnizam,merhaba,Zeytinburnu sözleri ile salonu selamladı” .Daha sonra “Elli yıllık Zeytinburnuluyum.1985’den beri de CHP içinde siyaset yapıyorum.Hiç bir zaman çizgimi değiştirmedim.Sol ve Sosyal demokrat her türlü çalışmaya omuz verdim.Uzun yıllardan beri İstanbul Mimarlar odasının yönetimindeyim.Nerede bir kent yağması var ise onun karşısında mücadele ettim. 1 Mayıs’ta Beşiktaş Barbaros’ta birlikte gazlı su yedik. Ankara Tekel işçilerinin direnişine destek olmak için bir otobüs tuttum ve oradaki direnişçilere destek olduk.

Bir çok projemiz var ancak bunları gerçekleştirmek için en öncelikli ve en büyük projem “AKP”yi Zeytinburnu’nda göndermek olacak

Mimar Mustafa Fazlıoğlu’nun konuşması için ciddi bir hazırlık yaptığı her halinde belli idi. Gayet net ve anlaşılır konuşmada CHP örgüt mensuplarını coşturmasını bilmesi Fazlıoğlu başkan olacağına inanmış dedirtti. Fazlıoğlu konuşmasında “ Aday adaylık süreci açıldıktan sonra değil 3 yıldır CHP ilçe ögütü ile maddi ve manevi her türlü çalışmayı birlikte yatıklarını ifade ederek  1 Aralık 2013 de ön seçim var bu ön seçimde ister bana oy verin ister vermeyin şu an seçimde kulanılacak üç tane karavanın parasını ödeyip giydirdim.Bunlar otoparkta bekliyor eğer örgüt beni aday olarak seçmezse yaptığım bütün çalışmalarım helal olsun diyerek seçilen  arkadaşın seçimi alması adına elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum” dedi .

Mimar Mustafa Fazlıoğlu  konuşmasının son bölümde ise örgüt mensuplarına şöyle seslendi” yıllardır yerden yani gezdiğimiz cadde ve sokaklardan Zeytinburnu’nun nasıl talan edildiğini hep beraber gördük. Bir kaç gün önce Helikopter ile Zeytinburnu’nu havadan gezdik. Gerçekten ilçenin genleri ile oynandığını havadan da gördük. Bizim iktidarımızda belediyeyi halkın istekleri doğrultusunda birlikte  yöneteceğiz. Zeytinburnu Eğitim de İstanbul’da son dan 3.sırada Bizim yönetimimizde kadınlar iş hayatının içinde daha etkin olacak. Emekliler kendisini ifade edebilecek yererde zaman harcayacak ve gençlere yol gösterecek projelerde çalışacak,kentsel dönüşümde herkes hakkını alacak,Lazı,Çerkezi,Kürdü,Türkü hep birlşkte kardeşçe yaşacak dedikten sonra katılımcılara kendilerini yalnız bırakmadıklartı için teşekkür etti.

Metin Doğan Murat Aydın Hakkımda onlarca dava açtı ama biz bunlardan korkmuyoruz dedi

Adil Başkanım biraz önce burada konuştu.1994 den 1999’a kadar Zeytinburnu’nu yönetti. 1999’da zincirin halkaları koptu biz Nasip olursa 30 Mart 2014 de bu halkaları tekrar birleştireceğiz.

Değerli arkadaşlar size burada iki olay anlatacağım 1.si bir süre önce bazı gençler toplanmış ve benimle görüşmek istediklerini söylediler.Ben yılların siyasetçisi olarak onlar da benden bir şeyler isteyecekler diye kafamda bir senaryo çizerek görüşmeye gittim. Orada bu gençlerin bir şey istemek yerine bir şeyler yapmak istediklerini gördüm. Bana biz sizden maddi ve manevi hiçbir şey istemiyoruz.”AKP” iktidarının elimizden aldığı haklarımızın geri alınması adına CHP çatısı altında çalışmak istiyoruz  dediler. Bugüne kadar bir çok yerde siyaset dersi veren tecrübeli bir ilçe başkanı olarak bu gençler bana hayatım boyu unutamayacağım bir ders verdiler. Oturduğumuz yerde çıkarmak içtiğimiz çayların parasını ödemek istedim gençler hayır siz bizim misafirimizsiniz diyerek bana para ödetmediler.İşte o gençler şu an Seyitnizam CHP seçim ofisini yönetiyorlar.Size iktidarın bize yakın olduğunu gösteren ikinci bir olayı da dün yaşadım onu da anlatarak konuşmamı bitireyim.

Dün Merkezefendi seçim büromuzu bana göstermek için arkadaşlar beni davet etti. Oraya gidince marangoz bir partilimiz olan amcamızın elinde kerpeten ile kapı ve pencereleri tamir ettiğini gördüm. Bir başkası elinde bez camları siliyordu işin en ilginç tarafı  sağ yan felç olan Ali arkadaşımızın sol elinde süpürge ile ortalığın pisliğini temizliyordu. Aslında Ali Arkadaşımız sadece toz toprağı değil “AKP” nin pisliğini de temizliyordu. İşte bu iki önemli olay vatandaşımızın ne kadar değişime ihtiyaç duyduğunu gösteriyor dedi.

Toplantıda 10 yıl marşı başta olmak üzere bir ıslık da sen çal şarkısı ve diğer CHP seçim şarkıları eşliğinde partililer gönüllerince bir gece yaşamış oldular.

İstanbul Times Tv de Çağla Pekgüleç’in toplantı öncesi CHP örgüt mensupları ile yaptığı söyleşiler çokyakında WEB ortamında yayın yapan İstanbul Times Tv de olacak.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34