banner32

Arda ile Sinem yine mi ayrıldı?

26 Aralık'ta evlenecek olan ancak düğün tarihini yine erteleme kararı alan Arda Turan ile Sinem Kobal'ı çileden çıkarttı.Sinem Kobal'ın yakın çevresine bu ilişkinin bu kez kesin bittiğini söylediği dedikoduları ayyuka çıktı.

Arda ile Sinem yine mi ayrıldı?
Arda Turan ile Sinem Kobal bir türlü evlenemiyor
Arda ile Sinem ilişkiisnde bugüne kadar bir çok kez ayrılma oldu. Arda ile Sinem aşkında yine bir gelgit yaşandı ve dedikodular ayyuka çıktı. Çıkan dedikodulara göre Arda ile Sinem nikah tarihinin ertelenme kararının ardından ayrıldı. Ayrılmayı isteyen ise Sinem Kobal. Çünkü Sinem Kobal bu gelgitlerden sıkılmış.

Düğün Yine Ertelenince Olanlar Oldu
Atletico Madrid Futbol Takımında top koşturan Arda Turan, 3 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Sinem Kobal'la evlilik tarihinin tekrar ertelenmesini istedi. 26 Aralık'ta Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek düğünün 2014 yazına kalması çift arasında gerginliğe neden oldu.

Bu Kez Kesin Bitti
En son habere göre, Düğün hazırlıkları yaparken hayal kırıklığına uğrayan Kobal, ilişkisini bitirme kararı aldı. Bir süredir İstanbul'da olan ünlü oyuncunun, yakın çevresine "Bu kez kesin bitti, artık geri dönüş yok. Arda kendine başkasını bulsun" dediği öğrenildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34