banner32

DP Türk Siyasetinde Kırılma noktalarını konuştu

DP İstanbul il başkanlığına aday olan Mimar Süleyman Uluocak’ın destek ve katkıları ile uzun süreden beri her Cuma akşamı Demokrat Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığının binasında yapılan toplantılarda önemli konular masaya yatırılıyor. Bu hatanın gündem konusu da “Türk Siyasetinde Kırılma Noktaları oldu”

DP Türk Siyasetinde Kırılma noktalarını konuştu
 Açılış konuşması Uluocak yaptı

Demokrat Parti Zeytinburnu ilçe binasında her hafta düzenlenen toplantıların bu haftaki konusu Türk Siyasetindeki önemli kırılma  noktaları oldu. Açılış konuşmasını yapan Uluocak özet bir şekilde yaşanan kırılma noktalarına temas etti.

İstanbul Times Haber Merkezi

Uluocak DP eski günlerine dönmeli ve yeniden yeter artık söz milletin demeyi başarmalıdır dedi

Toplantı öncesi ufuk açıcı bir konuşma yapan Mimar Süleyman Uluoacak siyasette inanırsanız ve inandırırsanız iktidar olursunuz dedi. Partimizin idarecileri güzel ve ulaşılabilir hedefler koyarsa il ve ilçe teşkilatları da bu hedeflere inanır ve çalışırsa partimiz istediği yere gelebilir dedi.

2002’de Meclis dışı kalan DP bir daha belini doğrultamadı

Mimar Süleyman Uluocak DP.2002de seçimlerde meclise giremeyince bir daha belini doğrutamadı. Oysa halka güven veren bir yol haritası çıkarabilseydik belki bugün mecliste olur bir çok yanlış gidişe dur diyebilirdik dedi.

Önümüzde yerel,cumhurbaşkanlığı ve genel seçim var DP.AKP.nin kırılma noktalarını iyi değerlendirip yeniden meclis girmelidir diyen Uluocak  hep birlikte partimize sahip çıkarak mutlaka ülkenin kaderinde söz sahibi olacağız dedi.

Süleyman Uluocak Toplantı sonunda DP İstanbul il başkanı adayı olduğunu açıkladı

DP Zeytinburnu ilçe teşkilatında yapılan toplantının sonunda mimarSüleyman Uloucak yapılacak olan DP İstanbul il kongresinde il başkanlığına aday olacağını açıklaması ile toplantıya katılanlar çok mutlu oldu.  

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34