banner32

Durmuşoğlu'ndan gövde gösterisi

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı iş adamı İktisatçı Salih Zeki Durmuşoğlu Öğrenmenevinde 500 kişi ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kahvaltıda diğer aday adayları ve ilçe başkanı Metin Doğan'ın yanı sıra CHP'nin Zeytinburnu yöneticileri de katıldı.

Durmuşoğlu'ndan gövde gösterisi
Durmuşoğlu muhteşem katılımı görünce duygu dolu kısa ve anlamlı bir konuşma yaptı 

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu Belediye başkan aday adayı iş adamı Salih Zeki Durmuoğlu verdiği kahvaltı ile Zeytinburnu CHP ilçe örgütünün yanı sıra üst düzeyde yöneticileri bir araya getirdiği kahvaltı da Durmuşoğlu şöyle konuştu " Sevgili dostlar davetime icabet ettiğiniz için hepinize saygılarımı sunuyorum. Ülkemizin 76 milyonluk tüm insnalarını çok seviyıorum. Ben sizim siz bensiniz.Bu kahvaltıda siyasi bir konuşma yapacak değilim sadece hepinze hoşgeldiniz demek için sahneye çıktım ve sevgi ve barış insnaı olarak hepinizi çok seviyıorum" dedikten sonra  ilçe başkanı Metin Doğan'ı sahvet etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Metin Doğan Kükredi 

CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan yaptığı konuşmada bu seçimde Milli Görüşçüleri,Milliyetçileri CHP saflarına bekliyoruz. AKP ülkenin her şeyini sattı bu talana dur demek için güçlerimizi mutaka birleştirmemiz lazım diyerek herkese CHP'ye sahip çıkmalarını istedi.

Salih Zeki Durmuşoğlu ve Eşi Asuman Durmuşoğlu salona girşite ve çıkışta misafirlerinin ellerini sıkarak  teker teker ilglenmeleri dikkatlerden kaçmadı.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34