banner32

Zeytinburnu Müftülüğünden iftar yemeği

Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzzettin Konuk Müftülük çalışanlarına ve ailelerine Zeytinburnu Öğretmen evinde İftar yemeği verdi.

Zeytinburnu Müftülüğünden iftar yemeği
Müftü Yusuf Konuk müftülükte toplam 173 kişinin görev yaptığını,15 tane kuran kursunun olduğunu ve üç bine yakın öğrencinin camilerde eğitim gördüğünü söyledi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi/Gökhan Karakurt

Çalışanlara ve ailelerine yönelik düzenledikleri iftar yemeğini geleneksel olarak her yıl Ramazan ayının ilk günlerinde düzenlediklerini vurgulayan Müftü; ’Ramazan ayı bolluk ve bereket ayıdır tün İslamâlemine hayırlara vesile olmasını dilerim’ ’dedi.

İftar yemeğine Müftülük çalışanları ve ailelerinin yanı sıra; Zeytinburnu kaymakamı Mustafa Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Topkan,Saadet partisi ilçe başkanı Kemal Hayırlıoğlu, Ak Parti belediye Meclis üyesi Hasan Sertçelik,CHPZeytinburnu ilçe meclis üyesi HasanHüseyin Üsküdar ve CHP ilçe Başkan yardımcıları, İl Müftü yardımcısı Abdurrahman Binbir,Kubbeli camii dernek Başkanı Ali Çebi ,Odin sanayi sitesi başkanı Ahmet Akyel, Mahalle muhtarları adına Adem Yavuz birer konuşma yaptılar. 

Çok sayıda davetlinin katıldığı iftar programı oldukça görekmliydi.
 

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34