banner32

Belediye İlk sokak iftarını Seyitnizam’da yaptı

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın yılardır yaptığı Sokak iftarlarında bu yıl ilk siftah Seyitnizam Mahallesi G-22 sokakta kalabalık bir mahalle halkına verild

Belediye İlk sokak iftarını Seyitnizam’da yaptı
Zeytinburnu'nda gelenek devam ediyor

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın Masaları teker teker gezerek sokak iftarlarına icabet eden mahalle halkı ile sohbet ederek hal ve hatırlarını sorması halkın takdirini topladı.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi/ Özel Haber 


Başkan Aydın İstanbul Times Tv.den Çağla Pekgüleç'e konuştu


Belediye başkanı Murat Aydın İstanbul Times Tv.den Çağla Pekgüleç’in yapıp sunduğu sokağın nabzı programına şunları söyledi;” 
Daha önce belediye olarak iftarlarımızı ilçenin ayrı noktalarında kurduğumuz çadırlarda yapıyorduk.Ancak belli bir süre sonra çadırlara gelenlerin genelde aynı kişiler olması bizi halkımızın geneline ulaşacak arayışlara yöneltti. Bu atayışlarda  en uygun olan yönetimin mahallelerde sokak iftarları yaparak iftarı yaptığımız bölgede ki halka gün içinde ulaşarak akşam iftarında davetlimiz olduğunu hatırlatarak o gün yemek yapmalarını söyleyerek hep birlikte aynı masalar etrafında iftar ederek güzel bir birliktelik oluşturuyoruz” dedi.

İftar’a katılan vatandaşlarda uygulamadan çok memnun olduklarını ifade ederek Belediye başkanıMurat Aydın’a teşekkür ettiler.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Ünver her yerde

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’de İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv.ye yaptığı açıklamada şunları söyledi; ”Ak Parti belediyeler değişik organizasyonlarla sürekli halkın içinde bulunarak güzel  çalışmalara imza atıyorlar. Sizinde gördüğünüz  bu sokak iftarlarımızı en az 2.500 ile 3.000 vatandaşımızla birlikte aynı masa etrafında yaparak halkımızın içinde olduğumuzu bir çok program ile ortaya koyuyoruz” dedi. Ünver Ramazan ayının tüm İslam alemi için huzur ve barış getirmesini diledi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34