banner32

Durmuşoğlu Hüseyin Çetiner'in Gündem programına konuk oldu

İstanbul Times TV’de Hüseyin Çetiner’in Sunduğu ‘’Gündem’’ Programına konuk olan Salih Zeki Durmuşoğlu gündeme dair konuları değerlendirdi.

Durmuşoğlu Hüseyin Çetiner'in Gündem programına konuk oldu
Çetiner Sordu Durmuşoğlu cevaplandırdı 

Siyasetçi iş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisinde mezun olduğunu, geçmişten günümüze kadar sivil toplum örgütü içinde yer aldığını, günümüzde de birçok Dernekte etkin olarak görev aldığını belirtti.
İstanbul Times Haber Merkezi/Gökhan Karakurt

Yerel Demokrasi

Çetiner’in sorularını yanıtlayan Durmuşoğlu Yerel demokrasinin gelişmesiyle gerçek anlamada demokrasinin gelişeceğini evrenselleşeceğini söyledi.  ’’Benim felsefemde özgür insan özgür toplum anlayışı hâkimdir.’’ Şeklinde konuşan Siyasetçi Durmuşoğlu ‘’Toplumların gelişmesinde Devletlerin çok önemli olduğunu ve devlet birey üzerinde etkili olmalı koruyup kollamalıdır’ ’dedi.

Kentsel Dönüşüm Kontrollü olmalıdır

Salih Durmuşoğlu Kentsel dönüşüm noktasında yeni yapılar inşa ederken eski yapılarında koruması gerektiğini geçmiş ile gelecek iç içe olmalı şeklinde konuştu. Yürütme organı olan belediyelerin İstanbullar ile ilgili projelerde halka danışması gerektiğini belirtti. Salih Durmuşoğlu CHP’nin Kentsel Dönüşümdeki politikaları insanı mutlu eden bir politika olduğunu, İnsanın hakkını gasp etmeden haklarını vererek yapacağı bir dönüşüm olduğunu söyledi.

Durmuşoğlu’nun Siyasi Tercihi

Hüseyin Çetiner’in Zeytinburnulular Sizi Siyasette görmek istiyorlar sorusuna? Durmuşoğlu Yıllardır beni tanıyan insanlar şunu biliyorlar ki İnsan yaşamı ile Kent yaşamı ile ilgili ihtiyaç hissedildiğinde yapabileceğime inanırsam üstlenirim. Durmuşoğlu Ciddi anlamda halktan istek ve talep var yıllardır. Partinin şu anki aday belirlemek stratejisini beklediğini, parti sana ihtiyaç var derse halkın isteğiyle pekiştiği için reddetmeyeceğini söyledi.
Durmuşoğlu son olarak bu Ülke hepimizin hep birlikte çalışarak ülkeyi geliştirebiliriz şeklinde konuştu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı/(İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34