banner32

Ak Parti Zeytinburnu vefa iftarında bir araya geldi

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar Programına daha önce Teşkilatta görev alan, görevi devam eden ve ilçe Protokolü katıldı.

Ak Parti Zeytinburnu vefa iftarında bir araya geldi
Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver’in ev sahipliğinde Sur restaurant'ta gerçekleşen programa yoğun ilgi nedeni ile Parti görevlileri arasında zaman zaman yer bulma yüzünden yaşanan sözlü sürtüşmeler dikkatten kaçmadı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi/Gökhan Karakurt

Düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti İstanbul MilletvekiliOsman Aşkın Bak, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti İl Başkan yardımcısı Arzu Akalın, İlçe Müftüsü, İlçe Emniyet Müdürü, Meclis Üyeleri, İl genel Meclis üyeleri, Sivil toplum örgütlerinin liderleri ve temsilcileri, Ak Parti teşkilatının Üyeleri’nin yanı sıra birçok davetli katıldı.

Başkandan Teşkilata Övgü

İlçe Başkanı Ünver Her yıl geleneksel olarak İlçe Teşkilatıyla birlikte düzenledikleri bir iftar programında daha birlikte oldukları için mutluluk duyduğunu dile getirdi. Ünver ’’Bizler burada huzur içinde ramazan ayının güzelliğini yaşıyoruz fakat Mısırda, Suriye’de, Somali’de, Sudan, Myanmar’da ve Dünya’nın her yerinde Müslüman kardeşlerimizin sıkıntıları var bu Ramazan ayı bize vesile olsun Maddi ve manevi desteğimizi esirgemeyelim hiç bir şey yapamıyorsak en azında dualarımızı eksik etmeyelim’ ’dedi. Başkan Teşkilatta görev alan bütün Teşkilat Mensuplarına göstermiş oldukları gayretten azimli çalışmalardan dolayı çok teşekkür etti.

Murat Aydın’dan Birlik Mesajı

Belediye Başkanı Murat Aydın’ ’Ramazan ayında birlikte iftar açma imkânını bize bahş ettiği için rabbime şükür ediyorum; Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın’ ’dedi. Başkan Aydınkatkılarından ve katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini sundu.

İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın Başbakan Sevgisi

Milletvekili Aşkın Bak Zeytinburnu Teşkilatı’nın kuruluşundan bu yana iki yerel seçim, üç genel seçim ve iki referandum gördüğünü ve bu seçimleri başarıyla tamamladığını söyledi. Aşkın Bak TeşkilatınRecep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatı olduğunu ve Erdoğan’ın gücünü buradan aldığını söyledi. Milletvekili Aşkın Bak 10 yaşından beri Erdoğan’la birlikte olduğunu ve Erdoğan’ın çok iyi bir teşkilatçı , Teşkilatı peşinde sürüklemesini iyi bilen , Teşkilatının heyecanını ve coşkusunu çok güzel yönlendiren bir lider olduğunu belirtti.

İlçe Başkanı Ünver katılımlarından dolayı kendilerini böylesi bir günde yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür ederek program sona erdi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Merkezi(İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34