banner32

Murat Aydın sürekli halk ile birlikte

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın sokak iftarlarına devam ediyor. Bugün de sokak iftarı Çırpıcı Mahallesinde yapıldı.

Murat Aydın sürekli halk ile birlikte
Başkan halk ile iç içe 

İstanbul'da 26 belediyesi bulunan Ak Partili ilçe belediye başkanlarının en tecrübelisi olan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 14.5 yıllık başkanlık tecrübesini kullanarak yerel siyasette her zaman halkın içinde olan kişilerin halkın takdirini topladığını bildiği için seçildiği günden bu yana etkinlik üstüne etkinlik yapıyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber  

B
aşkanla akşam çayı programları ile tüm mahallelerde vatandaş ile toplantılar yaptı. Daha sonra Ak Parti ilçe ilçe başkanlığının yaptığı  STK ziyaretleri ile halkın içinde oldu.

Lük iftarlar yerine halkı ile sokaklarda iftar yapıyor

İstanbul'daki bir çok kurum ve kuruluşun lüks ve şatafatlı bol yıldızlı otellerdeki iftar programlarına davet edildiği halde Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın hemen hemen her akşam mahallelerde yaptıkları sokak iftarları ile 1.500 kişilik vatandaş grubu ile hasbihal ederek iftar yapıyor.

Bugünkü iftar Çırpıcı mahallesinde yapıldı

Ramazan'ın ikinci günü Seyit Nizam mahallesinde başlayan ilk sokak iftarı bugünde Çırpıcı mahallesinde yapıldı. Binlerce Vatandaşın katıldığı sokak iftarının www.istanbultimes.tv de kayıt altına aldı.

İftara katılan Mehmet Berk adındaki mahalle sakini " Ramazan ayı geröekten bollukve bereket içinde geçiyor. Bugün iki  tane iftara davetli idim. Ama ben sokağımda yapılan belediye iftarına katılmayı tercih ederek binlerce komşum ile aynı sofrada bulunmayı tercih ettim" dedi.

Meryem Kaya ismindeki bayan da şunları söykedi" İftar bahane dostluk şahane diyerek komşuları ile aynı sofarada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek,bu imkanı bize sağlayan belediye başkanımız Murat Aydın'a teşekkür ederim" dedi

İftar Programı ile alakalı görüntüleri  az sonra www.istanbultimes.tv de izleyebilirsiniz .

Kaynak :İstanbul Tims Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34