banner32

Yağlıdereliler iftarda bir araya geldi

Başkanlığını iş adamı Ali Faik Biçer’in yaptığı Giresun Yağlıderliler Derneği iş adamları,bürokratları ve önemli mevkideki hemşehrilerini iftarda bir araya getirdi.

Yağlıdereliler iftarda bir araya geldi
Giresun Yağlıdereliler dernek başkanı İş adamı Ali Faik Biçer  verdikleri iftar nedeni ile gazetemizi şu açıklamayıyaptı ”Bildiğiniz gibi İstanbul çok büyük bir metropol normal zamanlarda bir araya gelip sohbet etme imkanımız çok olmuyor. Her yıl ramazan ayında Yağlıdereli hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Bu günkü iftarımıza da yoğun işleri olmalarına rağmen bizleri kırmayarak aramıza katılan iş adamlarımıza, bürokratlarımıza, dernek başkanlarımıza gazeteniz aracılığı ile teşekkür etmek isterim” dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

İftar’ın önemli misafirleri vardı

Tirebolu Derneğinde verilen iftar yemeğine kendiside Yağlıdereli olan  Bağcılar SGK müdürü Halil Çırtlık,Zeytinburnu Dernekler Federasyonu ve tüm Giresunlular derneği başkanı iş adamı Yaşar Güner,Zeytinburnu İş adamları Dernek (ZİYAD)BaşkanıAyhan Özsoy,Beykoz Yuşa tepesi Asekeri Birlik komutanı binbaşı Gürsel Bektaş, Süleymaniye kadın Doğum hastanesi müdür yardımcısı İsmet Macun,Sırmakeş Suları genel müdürü Mehmet Kılıç,İş adamı Abdühakim Kaya,Çetiner Media Group başkanı Hüseyin Çetinerbaşta olmak üzere  çok sayıda dernek başkanı ve davetlinin asırlık ağaçların altında hep beraber iftar açmanın mutluluğunu yaşadılar.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34