banner32

Zeytinburnu’nda Sokak İftarı Heyecanı

Zeytinburnu Belediyesi Ramazan ayı boyunca 25 tane sokak iftarı yaptı.Zeytinburnu Times Gazetesi bir çok sokak iftarını yerinde takip etti. Ramazan ayı boyunca iftarlarda yaklaşık olarak bir araya gelen Belediye başkanı Murat Aydın hep ilçe halkı ile birlikte iftar yaptı. Çırpıcı' da ki Sokak iftarına Halkın yanı sıra çok sayıda siyasetçide katıldı.

Zeytinburnu’nda Sokak İftarı Heyecanı
Başkan Aydın İlçe halkını Ramazan boyu yalnız bırakmadı 

Belediyenin Organizasyonunu yaptığı Sokak İftarlarınının bedelini hayır sahipleri üstlendi. Çırpıcı Sokak iftarının ev sahipliğini İş adamı Refik Aydoğan üstlendi. Belediye Başkanı Murat Aydın Kendisine çok çok teşekkür ettiğini belirterek ‘’Rabbim Kazancını helalinden harcamayı nasip etsin’ ’dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi/Gökhan Karakurt

Geleneksel Sokak iftarları Programına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murta Aydın, Ak Parti ilçe Başkanı Bahattin Ünver,  Ak Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Topal, Ak parti Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları, Zeytinburnu Kadın kolları başkanı, Zeytinburnu Gençlik kolları başkanı ve Yardımcıları, Ak parti Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcıları, Ak parti Çırpıcı Mahalle teşkilatının Başkan ve Yardımcıları, Sivil toplum örgütleri Başkanları, Çırpıcı Mahalle Muhtarı, Suriye’denMisafirler ve çok sayıda Mahalleli katıldı.

Kardeşlik Mesajı

Başkan Aydın, Ramazan Ayının Önemli Bir ay olduğunu İftar saatinin önemli bir saat olduğunu ve bu saatte duaların kabul edildiği bir saati birlikte yaşadıklarını söyledi. Aydın konuşmasında tüm mazlumlara özelikle Komşu ülkelerde ki Suriye, Mısır, Lübnan Filistin ve tüm dünyadaki Zulüm gören İnsanlara Dua edilmesini istedi. Başkan Aydın bugün kendilerini yalnız bırakmayan başta Mahalle sakin olmak üzere herkese Teşekkür etti.

Fikir Ayrılıklarının Olmadığı Bir Ay

İstanbul Kadın Kolları Başkanı Özlem Topal ‘’Uzun günler sıcak günler tutulan Orucun İftarını açma zamanı geldi Rabbim tutuğumuz orucu kabul etsin ve sevabına nail olmayı nasip etsin’ ‘dedi. Topal Ramazan aynın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak fikir ayrılıklarının ortadan kalktığı hangi fikirden olursa olsun ortak İftar sofralarında buluştuklarını söyledi.

Özlem Topal Kadın kolları olarak ramazanda tek tek evleri ziyaret ettiklerini ve orada çok zor durumlarda kadınlarla karşı karşıya kaldıklarını ve o anlamda kadınların hayatlarında bir pencere açmaya var olan imkânlarda nasıl istifade edecekleri konusunda yol göstermeye çalıştıkları bu nedenle bir sorusu olan ihtiyacı tüm kardeşlerimiz Zeytinburnu’nda Kadın kollarımıza İlçe Başkanlığımıza muhakkak uğramalarını rica ediyorum emininki problemleri için bir çözüm yolu olacağını belirtti. İftarda kendilerini yalnız bırakmayan tüm Zeytinburnulara çok Teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Sokak İftarına Katılan Mahalleli böylesi güzel bir etkinlikten çok memnun olduklarını ve bu etkinliğin sokak iftarlarının her yıl devam etmesini istediler. Mahalleli sokak İftarlarının komşuluk bağını güçlendirdiği eski günlerde ki gibi hep bir arada olmanın mutluluğunu yaşattıkları için Başta Belediye Başkan Murat Aydın Olmak Üzere katkıda bulunan emeği geçen herkese çok teşekkür ettiler.

Aziz Babuşçu Merkezfendi sokak iftarında 

Ak Parti İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu'da patisine ait 26 ilçe belediyesinin yaptığı sokak iftarlarına katılarak parti teşkilatını yalnız bırakmadı.

Babuşçu Merkezfendi Mahallesi sokak iftarına katılarak teşkilata yanızdayız mesajı verdi.Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 'da yaptığı konuşma da kendilerini yalnız bırakmayan il başkanı  Aziz Babuşçu'ya teşekkür etti.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34