banner32

Kaçak Parfüm Deposuna Baskın

Belediye zabıta ekiplerinin polis ile birlikte Zeytinburnu Sümer Mahallesi’ndeki bir depoya gerçekleştirdiği baskında, binlerce şişe kaçak parfüm ele geçirildi.

Kaçak Parfüm Deposuna Baskın
E-mail ile gelen bir ihbarı değerlendiren Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ekipleri, Sümer Mahallesi 26/3 Sokak No: 23’de bulunan apartmanın giriş katındaki depoya operasyon düzenledi. Polisin de destek verdiği operasyonda, ünlü markalara ait 618 koli parfüm, piyasaya sürülmeden ele geçirildi.

Kaçak parfümlere el koyarak zabıt ile Yeddi Emin’e teslim eden polis, iş yeri sahibi Faruk Zorkirişçi’nin ifadesini almak üzere
Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği’ne sevk ederek hakkında yasal işlem başlattı. Zeytinburnu Belediyesi Zabıtası da 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 15. Maddesi gereği işyerini mühürledi.

Vatandaşlardan şüpheli gördükleri her durumu duyarlı davranarak kendilerine ihbar etmelerini isteyen Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürü Ferruz Kutsal, kaçak olarak üretilen veya yurt dışından getirilen bu tür ürünlerin sağlık problemlerine yol açabileceği uyarısında bulundu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34