banner32

Zeytinburnu Ak Parti Bayramlaştı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı yıllardır bayramın ikinci günü ilçe merkezinde yaptığı bayramlaşmayı bu sene de geleneği bozmayarak aynı gün ve saatte yaptı.

Zeytinburnu Ak Parti Bayramlaştı
Ak Parti Zeytinburnu’nda Coşkulu bayramlaşma

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünverbayramlaşma öncesi yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi; “Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı olarak teşkilat mensubu arkadaşlarımla birlikte 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerine hazırız. Böyle çalışkan ve diri bir teşkilata sahip olduğum için mutluyum. Aslına burada hükümetimizin yaptığı çalışmaları anlatmaya başlasam günlerce bitmez.Ama Sağ olsumlar her bayramda bizleri yalnız bırakmayan genel başkan yardımcımız ve İstanbul Milletvekili Sayın Ekrem Erdem,Vekillerimiz Osman Aşkın Bak,ve Prof.Dr  Türkan Dağoğlu,her daim bizi yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ‘da Ak Parti ilçe Teşkilatının bayramlaşmasında kısa bir selamlama konuşması yaparak herkesin bayramını kutladı.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr.Türkan Dağoğlu’da kısa bir salamlama konuşması yaparak, kısa bir süre önce yurt dışı bir seyahatteydim Bir çok devlet büyüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı başarılı çalışmaları takdir ile karşıladığını ifade etti. Dağoğluherkesin bayramını tebrik ederek sözlerine son verdi.

Ak Parti’nin diğer bir İstanbul Milletvekili olan Osman Aşkın Bak ‘da kısa bir selamlama konuşması yaptı. Ak Parti İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Yıldız Sefereinoğlu’da yaptığı selamlama konuşmasında  İl başkanı Sayın Aziz Babuçu’nun selamlarını ve bayramınızı tebrik eden mesajını size iletmek isterim dedi.

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili  Ekrem Erdem yerel yönetim ağırlı bir konuşma yaptı.

Ekrem Erdem Ak parti de her işi planlı ve programlı yapılır. Biz de belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği için teşkilatta görev alan her isteyen istifa edebilir gibi bir düşüncemiz yoktur. İlçe başkanımız kendi yönetimi,kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri ile  görüşerek hangi arkadaşımızın gönlünde meresi geçiyorsa birlikte istişare eder ve partimiz için istifa etmesi mi yoksa devam ettiği görevinde kalması gerektiği konusunda fikir ve düşüncemizi arkadaşımızı aktarız. Böyle bir çalışma olmaz ilçe yönetimlerinden istifa eden arkadaşlarımız  gönüllerinde geçen yerlere aday olamadıkları takdirde biz onlara en şok ihtiyaç duyduğumuz bir anda onları kaybetmek istemeyiz dedi.

Erdem Ak Parti İktidarında yapılan çalışmaları özet bir şekilde anlattıktan sonra herkes ile teker teker bayramlaşıp Zeytinburnu’ndan sonra Ak Parti Sarıyer ilçe başkanlığının bayramlaşmasın katılmak üzere Zeytinburnu’ndan ayrıldı.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)  


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34