banner32

Tüm Samsunlular Derneği Tüm Zeytinburnu'nu topladı

Zeytinburnu Tüm Samsunlular Derneği Kurban Bayramının 3.günü Bayramlaşma Düzenledi.

Tüm Samsunlular Derneği Tüm Zeytinburnu'nu topladı
Açılışını yakn zamanlarda yapıp Yöresel Günlerde Zeytinburnu'nu eğlenceye boğan Tüm Samsunlular Derneği düzenlediği Kurban Bayramı Bayramlaşmasında yine gücünü gösterdi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Elif Günay

Zeytinburnunun en sevilen derneği haline gelmiş olan tüm samsunlular derneği Kurban Bayramı için Zeytinburnundaki Derneklerinde sevdiklerini bir araya getirerek unutulmaz bir bayram yaşattı.

Başkan Davut Genç, "Bayram toplanma birleşme günüdür, Siz sevdiklerimizle bir arada olmaktan mutluyuz " dedi. Kalabalığa boğulan dernekte oturulacak yer yoktu.

Bayramlaşmaya katılan AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver yaptığı kısa konuşmada Bayramlaşmanın önemini vurgularken, Derneğinyeni olmasına rağmen büyük işler yaptığını belirterek, Tüm Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç, kardeşi Yahya Genç ve Tüm Dernek üyelerine tebriklerini iletti.

Tüm Samsunlular Derneğinden Turan Gençoğlu, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Salih Zeki Durmuşoğlu ve Eşi Asuman Durmuşoğlu, AK Parti Kadın kolları Başkanı Fatma Balcı ve üyelerinden Fatma Kılıç Özden, Semira Diril, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat, Telsiz Mahalle Muhtar Adayı Kadir Şengül, Alo Afiş Ali Gündüz, ve birçok sevenlerinin katıldığı Bayramlaşma, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini yansıttı.

Konuşmalardan hemen sonra, Kurban Bayramına özel havuçlu üzümlü özbek pilavı ve ayran ikram edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34