banner32

Eyüp Topal Projeleri ile geliyor

Zeytinburnu'nuın tanınmış firması Seycan seramik'in sahiplerinden İş adamı ve TÜMSİAD İstanbul İl Başkanı Eyüp Topal Ak Parti'den Zeytinburnu Belediye Başkan aday adayı olacağı sinyalini İstanbul Times Tv' ye verdi.

Eyüp Topal Projeleri ile geliyor
Zeytinburnu bu seçimde çok renkli aday adayların ev sahipliği yapacak 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA
) nın edindiği bilgilere göre 29 Mart 2009 yapılan yerel yönetim seçimöleri öncesi de Ak Parti Zeytinbunun'da aday adayı olmuş ancak Ak Parti tecihini mevcut belediye başkanı Murat Aydın'dan yana kullanmıştı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Eyüp Topal
o günden bu yana sivil Toplum kuruluiları ve Ak Parti Üst düzey yönetimi ile temaslarını sıklaştırdı. Aynı zamanda bu süre içinde önemli bir sivil toplum kuruluşu olan TÜMSİAD İstanbul il başkanlığı görevine getirlilen Topal'ın 1 Kasım 2013 tarihine kadar Ak Parti Zeyinburnu ilçe bakanlığına aday adaylığı başvurusu yapacağı düşünülüyor.

Eyüp Topal Zeytinburnu belediyesinin Kurban Bayramının 2.gününde Kazlıçeşme Kültür merkezinde yaptığı bayramlaşma programına katılarak Çağla Pekgüleç'in yaptığı bayram özel programında verdiği bayram mesajında ben de varım sinyali verdi.

Eyüp Topal çok yakında İstanbul Times Tv de siyasi içerği ağır olan GÜNDEM programının yapımcısı ve sunucusu olan Hüseyin ÇETİNER ile detaylı bir söyleşi ile Zeytinburnu halının merak ettiği sorulara cevap verecek.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34