banner32

CHP’de Hutbe tadında bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan Partisinin bugün ilçe binasında Saat 14.00 da yapılan bayramlaşma töreninde yaptığı uzun konuşmada İslam dini açısından güzel konulara temas ederek partilileri aydınlattı.

CHP’de Hutbe tadında bayramlaşma
Para Putu ,Makam putu, benzetmesi anlamlıydı

CHP ilçe başkanı Metin Doğan yazılı olarak yaptığı konuşmasında bir kısım makam ve güç sevdalılarının bugün her ne kadar Uzza,Menat ve Lat putları  olmazsa da her birisi kendisine ayrı bir şeyi put edinerek başka insanları ezmekte sakınca görmüyor.   Bakıyorsunuz birisi kendisine parayı PUT edinmiş,bir diğeri makam ve mevkisini bir diğeri de güç ve kuvvetini pot edinmiş dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Doğan  Hz.İbrahim ve oğlu Hz.İsmail’in Allah’a tevekkülü konusunda da bilgiler vererek adeta bir cami imamının mimberde vereceği vaazın daha ilerisi sayılabilecek konuşması katılıcılar tarafından Genel  Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun camileri ve dini işleri AKP.nin tekeline bırakmayan talimatının etkili olduğu vurgulandı.

Haç Farizasını yapmak üzere kutsal beldelerde olan CHP Zeytinburnu Belediye Başkan aday adayı Hasan Ali Hayıroğlu hariç diğer aday adayları olan Salih Zeki Durmuşoğlu ,Mimar Mustafa Fazlıoğlu ve Av.Metin Tarhan’da bayramlaşmaya katılarak  örgüt mensuplarına birer selamla konuşması yaptılar.

Salih Zeki Durmuşoğlu’nun salona girerken örgüt mensupları ile uzaktan selamlaşarak hal hatır sorması salona renkli bir görüntü kattı.

İstanbul Times Tv muhabiri Elif Günay’ın bazı CHP.li lerden  bayram ile alakalı mesaj aldığı görüntüler,İlçe başkanı Metin Doğan ve eski belediye başkanları Dr.Adil Emecan ve Hasan  Yılmaz’ın da örgüt mensuplarına duygu ve düşüncelerini aktardıkları konuşmaları çok yakında www.istanbultimes.tv de yayınlanacaktır.

İşte CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan’ın konuşma metni ;

…….………..  az sonra

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34