banner32

Mardin Derneği kan vermeye devam ediyor

İş adamı A.Fuat Bodur’un başkanı Olduğu ve merkezi Bahçeliveler de bulunan Mardinliler derneği Zeytinburnu İstasyon meydanında Kızılay’a kan bağışı yaptı.

Mardin Derneği kan vermeye devam ediyor
Dernek başkanı Fuat  Bodur kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır dedi

Mardin dernek başkanı A.Fuat Bodur gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi” Dernek olarak Mardinli hemşehrilerimizin olduğu birçok ilçede kan bağışı dahil değişik faaliyetler yapıyoruz.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Daha önce birkaç kez Zeytinburnu’nda kan bağış kampanyası yaptık.Bugün de Zeytinburnu İstasyon meydanında kan bağış kampanyası yaptık. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Sayın Bahattin Ünver ve yönetimi, CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan ,yönetimi ve meclis üyeleri,CHP Zeytinburnu Belediye başkan aday adayları Mimar Mustafa Fazlıoğlu,Av.Metin Tarhan,esnaf odası başkanı Tacettin Akdağ ,İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv kurucusu HüseyinÇetiner başta olmak üzere kan bağış aracımızda bizleri ziyaret ettikleri için hepsine teşekkür ederim dedi. 

Siyasiler Kan bağışı yapan Mardin Dernek üyelerini ziyaret etti

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,teşkilat başkanı Hasan Memiş,Mali ve idari işler başkanı Celal Altuğ,Seçim işleri birim başkanı Hakan Altunkaynak,CHP İlçe başkanı Metin Doğan,CHP Belediye başkan aday adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu,Av.Metin Tarhan, meclis üyesi İlkay Biber, Mehmet Koç,Mehmet Yılmaz,Esnaf odası başkanı Tacettin Akdağ başta olmak üzere çok sayıda siyaset adamı Mardin dernek başkanı Fuat Bodur ve yönetimini yalnız bırakmadı.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34