banner32

Bünyamin Korkmaz ve Selvi arkadaşlarımıza geçmiş olsun

Zeytinburnu Belediye Meclisi Nisan ayının son toplantısı Cuma günü yapıldı. Zeytinburnu Times Gazetesi olarak biz de meclisin önemli bir kısmını takip ettik. Ancak 2012 yılı faaliyet raporu onaylanacağından meclis uzun sürdü. Bizlerde başka programlara yetişmek adına erken ayrıldık...

Bünyamin Korkmaz ve Selvi arkadaşlarımıza geçmiş olsun
Bünyamin Korkmaz'da selvi Sarıtaç arkadaşımız da işini layıkı ile yapıyor

Bir vatandaşın bayılması ve Ambulansın çağrılması karelerinin çekilmesininin ilçe için uygun olmayacağını düşünen Özel kalem müdürü Bünyamin Korkmaz'ın  düşünmeden bir basın mensubu işini yapıyor diye müdahale etmesi elbetteki doğru değil.  

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Ancak sürekli yüz yüze baktığımız değerli bir özel kalem müdürü arkadaşımız ile alakalı olayı haberlere aktarmadan önce çözüm yoluna gitmeyi düşünmek daha şık ve doğru olurdu diye düşümekteyiz.

Konunun haber değeri olduğuna inanıyoruz. Ancak önce insan sonra gazeteciyiz prensibini de unutmamak gerek.

Olayın heyecanı geçtikten sonra Özel Kalem Müdürü Bünyamin Korkmaz ile görüşülüp yapılan davranışı onaylayıp onaylamadığı  sorulsa ve müdür bey o olay bir anda oldu düşünmeden ani refleks ile yapılan bir olaydı açıklaması alınsaydı olayı habere aktarmaya gerek olmayacağınına karar verilebilirdi.

Kaldıki bunun düşünülerek yapılan bir davranış olmadığı diğer basın mensuplarına karşı  her hangi bir fili durumun yapılmamış olması da kanıtlıyor.

Zeytinburnu Times ailesi olarak Zeytinburnu Belediyesi özel kalem müdürü Bünyamin Korkmaz'ı da, Kent Yaşam ve Olay 34 Gazetesinin temsilcisi arkadaşımız Selvi Sarıtaç'ı da yakından tanıyoruz.

Her iki arkadaşımızında bu olaydan dolayı üzüntülü olduğunu düşünüyoruz.

Her iki arkadaşımıza da geçmiş olsun der birdaha istemeyen bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34